Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mit tegyek? 48kg vagyok és...

Mit tegyek? 48kg vagyok és nagyon vékony 5-10kg szeretnék felszedni bármit bevállalok ha nagyon rossz mellékhatásai vannak akkor is csak valaki segítsen az evés nem segít! Ide gyógyszer kell! könyörgöm! MIT TEGYEK?

Figyelt kérdés
2009. febr. 24. 12:04
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
na még pontositás képp annyi,h 7000 pusz kaloriárol beszélünk. ami azt jelenti h egy egészséges normál testsúlyú nőnék a normál E bevitel 2200-2400 kcal/nap. ez egy héten 15400-16800 kcal,s ehelyett kell 22400-16800 kcalt enni elosztva,tehát napi 1000kcal-val többet ami nem kevés. étellel is be lehet vinni,de van aki nem képes fizikailag ennyivel többet magához venni, ezért vannak a már emlitett roborálo szerek.de 2hétre már szépen el lehet osztani ezt.napi 500 kcal többlet nem olyan durva:) viszont ha vki mozog,sportol,akkor az ott elégetett kcal-t is figyelembe kell venni! na de oldalakat irhatnék még, de pont itt jön elő a szakma, h átlátni s összerakni a dolgokat. de ha vkinek segithetek,szivesen teszem.:)
2009. febr. 25. 16:01
 12/12 A kérdező kommentje:
sziasztok!Először is nagyon szépen köszönöm a válaszokat és a segítséget!Másodszor teljesen egészséges vagyok és nagyon szeretek enni!
2009. márc. 1. 00:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!