Mennyit lehet így fogyni 2hét alatt? 80kg vagyok, van mit leadni.
Figyelt kérdés
Reggeli: pirítós
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: főtt étel/vagy szendvics
Uzsonna: ???
Vacsora: ???
Ital: víz
És napi rendszerességgel futás, felülésezés, gugolás.
Uzsi , vacsi mi legyen? Ezzel mennyit lehet fogyni? Pár kilót sürgősen le kellene adnom, mert most tudtam meg hogy 2hét mulva bál lesz. És muszáj!
Köszönöm
2011. márc. 22. 16:02
11/16 A kérdező kommentje:
Köszi :)
Igen ehhez csak az tud hozzászólni,a ki már átélte!!
2011. márc. 29. 19:07
12/16 anonim válasza:
Intervallum edzés-t próbáld ki!Keress rá.Nincs nála jobb zsírégető.heti 3x megcsinálod, diétás étrend mellet.Lesz eredmény!+válassz mellé valami mozgást még.Tartósan eredményt érhetsz el.
13/16 A kérdező kommentje:
Oké, köszönöm :)
2011. márc. 30. 21:04
14/16 anonim válasza:
két hét alatt semmit nem fogsz lefogyni,koplalással sem. ha valamit le is adsz,az meglátszani nem fog. koplalással csak tönkreteszed magad. és szerintem 80 kilósan is fel tudsz majd úgy öltözni,hogy leessenek a székről a csodálattól! :) úgyhogy ne agyalj ezen.
15/16 anonim válasza:
Én mindkét uzsira zöldség-gyümölcs vegyesen. Ebédnél ragaszkodnék a főtt ételhez, az is kell a szervezetnek. Vacsira esetleg egy pohár kefír, joghurt, vagy tej.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
2011. ápr. 2. 17:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!