Mennyit lehet így fogyni 2hét alatt? 80kg vagyok, van mit leadni.
Reggeli: pirítós
Tízórai: gyümölcs
Ebéd: főtt étel/vagy szendvics
Uzsonna: ???
Vacsora: ???
Ital: víz
És napi rendszerességgel futás, felülésezés, gugolás.
Uzsi , vacsi mi legyen? Ezzel mennyit lehet fogyni? Pár kilót sürgősen le kellene adnom, mert most tudtam meg hogy 2hét mulva bál lesz. És muszáj!
Köszönöm
2 hét alatt ezzel semmit. Tartósan megint csak semmit.
Ha két hét alatt sokat akarsz fogyni akkor a vízen és gyümölcsökön kívül ne egyél mást. De jelzem, hogy ezt pillanatok alatt vissza fogod hízni.
Nem bál előtt kell elkezdeni fogyózni, hanem nem szabad ilyen szinten elhanyagolnod magad.
Így van, semmit.
Tudnod kéne egyáltalán mit ne egyél, pl. ne egyél cukrot és fehérlisztes dolgokat, semmit. Se fehérkenyér, se pogácsa, semmi.És tartós mozgás kell.Így is hónapok lesz,mire lesz eredménye.
Nem elhanyagoltság csak testi adottság? Ez jó duma, tetszik :)
Akkor ha ez csak testi adottság mégis hogyan akarsz belőle bármennyit is fogyni? Hisz csak a tested ilyen...
Jó tanács: a fogyást a fejben kell elkezdeni. Míg magadnak sem vallod be, hogy kövér vagy és változtatnod kell az életviteleden addig ne várj csodát.
Nem, mert ilyen nincs. A testi adottság, az van, az ellen nem lehet küzdeni.
Ha nehéz a csontozatod abból nem lehet fogyni, ha széles a csípőd abból sem. Ha hormonális problémáid vannak azt orvossal kell kezeltetni, mert bármilyen fogyókúra értelmetlen ezesetben. Stb
Szóval fogadd meg a jó tanácsom és először fejben fogadd el, hogy kövér vagy és fogynod kell.
Most magyarázod a butaságod :)
Egyébként az ilyen te félék csak magyaráznak, és nem tesznek semmit.
Nem tesznek semmit? Ezt most mire is érted pontosan?
Mert már tényleg nem értem, hogy mit írogatsz. Azt írod, hogy egy kis felesleg van rajtad, de mégis minél többet akarsz fogyni mert "van mit leadni".
Össze-vissza beszélsz... Legalább te tudod egyáltalán, hogy mit szeretnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!