Vékony vagyok. Hogyan Növelhetném a testsúlyomat?
Figyelt kérdés
Sziasztok! az lenne a gondom hogy vékony vagyok.. 14éves Fiú vagyok 187cm 58kg :( Jó étvágyam van és hiába eszek óránkét egy Dkg-t se hizok.. Járok konditerembe is de még iylen étrendkiegészítőket nem szedhetek mert azt csak 16 éves kortól lehet. Valaki valami konkrét dolgot tudna mondani ami segítene?2011. márc. 20. 17:17
1/3 anonim válasza:
Azért vagy ilyen vékony mert 14 éves vagy és ez ilyenkor teljesen normális.Majd 44 évesen meg az lesz a problémád, hogy ledolgozd a növekvő pocakod:)
2/3 tetris válasza:
Egy picit tényleg vékony vagy, de ez a te korodban teljesen normális. Ne aggódj, 35 év múlva nem lesz ilyen gondod. Ha addig is szeretnél egy ki súlyt magadra szedni, akkor kalóriában gazdag dolgokat kell enned. Úgy tudom, a kondizáshoz kell a fehérje, hogy az izom erősödni tudjon. Egy jó kis kolozsvári szalonna, vagy császár szalonna fehérkenyérrel, lilahagymával, így estefelé nagyon fincsi tud ám lenni! Csokit is ehetsz, mivel a csokiban fontos vitaminok és tápanyagok is vannak, nemcsak üres kalória.
Ha szereted a banánt, akkor most mindjárt bedobhatsz 2-3 darabot.
Inkább erősödni akarj, ne hízni. EGyébként most a te fazonod a divat. A gorillává gyúrt manusok már nem divatosak!
3/3 anonim válasza:
szerintem egyél 121234x ennyit és hízni fogsz:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!