Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Egy 12 éves lány lehet "kezdő"...

Egy 12 éves lány lehet "kezdő" anorexiás 152 cm és 39 kilóval?

Figyelt kérdés
2011. márc. 20. 14:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

*15,5 alatt

2011. márc. 20. 23:29
 12/14 anonim ***** válasza:

ezek az anorexia jelei... az az intő jel, hogy még a 39 kg-jával is fogyni akar, vagyis szerintem azt látja még hogy husis...

én voltam anorexiás, nem hittem volna, hogy belefogok esni...

az a gond ezzel, hogy most még eszik valamennyit... de ahogy azt fogja látni, hogy nem fogy semmit, jobban csökkenti az adagokat, és a végén szinte napi 2 bögre kakaóra vagy vmi hasonlóra fogja csökkenteni...

a gond ezzel az egésszel az, hogy ő fogyni akar, szóval ha próbálsz segíteni neki, hogy egyen, mert nagyon vékony illetve ez így nem jó (lehet, hogy belátja, hogy így van) de a lelke mélyén fogyni szeretne vagyis nem akar rendbe jönni. Legalábbis én így voltam, hogy egy barátom miatt rendbe akartam jönni, de a lelkem mélyén meg nem...

Én az 160 cm-hez 8 hónap alatt lefogytam 38-ra, és tudtamm hogy ez így nem jó, folyton szédültem, etc, de még 35 kilóra leakartam fogyni, de végül abbahagytam. Szerencsére...

a gond csak az, hogy ő 12 éves... vagyis még nem valószíű, hogy van már havija, és ha így folytattja, komoly következményei lehetnek, akár az is, hogy nem lehet később gyereke, vagy nagyon nehezen.

ha érdekelne további tanácsok, nyugodtan írj mailt: maria0901@freemail.hu

segítek szivesen

2011. márc. 21. 13:52
 13/14 A kérdező kommentje:
köszi szépen mindent megírok róla neked e-mailben
2011. márc. 21. 16:47
 14/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Utolsó válaszíró vagyok, akivel bweszéltél emailben is.

Végül mi lett a helyzet? Kiváncsi vagyok kicsit (:

2011. okt. 3. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!