Ha egy pohárnál több gyümölcslevet iszok, mindig elkezd fájni a fejem. Mitől lehet ez?
100%os oknál is fájni szokott(jobban, mint a kevesebb gyümölcstartalmúaknál, narancslétől leginkább), ebben Elvileg semmi tartósítószer nincs.
ha magában eszek gyümölcsöket attól semmi bajom, szóval nem értem.
rosszabb esetben nem elég hogy fáj a fejem, még szédülni is szoktam, meg most a hasam is elkezdett fájni, pedig csak fél liter Cappy-t ittam(12%os).
lehet hogy a savak miatt van?
Nézesd meg a cukrod! Az ilyen "gyümölcs"lében iszonyat mennyiségű cukor van. És nagyon hizlal szinte az összes, a 100% is.
Szóval lehet felugrik a cukrod és ez okozza a fejfájást...
(Előző vagyok)
Cappy gyümölcsital 1L Ananász (100%)
Minden 200ml (egy pohár) tartalmaz
Cukor 26g
A 26g cukor az kettő csapott EVŐkanál cukor, 1pohárban! próbáljátok ki, h egy pohár vízben vagy teába kettő EVŐkanál cukrot oldotok fel :) szerintem kicsit édesnek tartanátok...
Lehet (ahogy egy előttem válaszoló is írta) a Cappy-ben lévő anyagokkal "nincs jóban" a szervezeted.
Ha más gyümölcslevektől is fáj a fejed, de magától a gyümölcstől nem, és szeretnéd megtartani ezt a szokást (mm h. gyümölcslevet iszol) javaslom szerezz be egy saját gyümölcsfacsarót!:)
Nekünk van, és nem csak gyümölcsöket iszok, de zöldségeket is bedarálok;) Sokkal jobb.
Gyümölcslevek csersavtartalma kiválthat fejfájást, de más fejfájáskiváltó mechanizmusok is vannak.
Ki kell vizsgáltatni, nem vagy-e cukorbeteg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!