Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mely zsírok "rosszak", mely...

Mely zsírok "rosszak", mely zsírok "jók"?

Figyelt kérdés
2007. jún. 11. 10:18
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
A rossz zsírok a telített zsírok és transz-zsírok, ezeket érdemes elkerülni, helyettük a telítetlen és többszörösen telítetlen zsírsavakat érdemes fogyasztani. Olíva olaj, tengeri halak olajai.
2007. jún. 11. 10:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/2 anonim ***** válasza:
Az egeszsegesebb zsirok pl. olivaolaj, repceolaj, kokuszolaj, olajos magvak, halak, csirke.
2017. márc. 10. 13:00
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!