Hogyan hízhatnék sokat?
Figyelt kérdés
Genetikailag vékony vagyok és világ életemben vékony is voltam, ami rosszabb, hogy gyors az anyagcserém. Kínkeservesen hízom és gyakran visszafogyom, vagy megáll egy bizonyos szinten, de sosem tudom mitől, pedig mindig ugyanúgy eszem. Sok húst szoktam enni, de nem tudom. Valaki tud módszert, hogyan lehetne hízni? Köszönöm!2011. márc. 15. 17:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem nincs azzal semmi gond ha egy csaj vékony, sőt vannak olyan férfiak akiknek pont ez tetszik (pl.: én :))
De ha hízni akarsz akkor ajánlom figyelmedben ezt a filmet, ami remélhetőleg elveszi a kedved a hízástól: [link]
De ha rám halgatsz, akkor bele se kezdesz
2/3 anonim válasza:
Egyél meg minden nap egy tábla csokit mind1 milyet lehetőleg este 8 után.. én úgy nagyon hamar meghíztam. csak én nem akartam.. :)
3/3 A kérdező kommentje:
Csokit zabálok egész nap, még éjjel is. Nálam ez nem működik:)
2011. márc. 25. 13:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!