Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mikor tudnék vacsorázni?

Mikor tudnék vacsorázni?

Figyelt kérdés

1 hónapig jártam konditerembe, de az étkezésemen nem változtattam, mivel fogyni szeretnék bicikliztem 1 órát, meg 'kicsit dolgoztam karra.. Beteg voltam most egy hétig.. és pár napja elhatároztam magam, hogy egészségesebb életmódot szeretnék folytatni..

Reggelente általában szendvicset eszem olyan 9 körül: 1 szelet rozskenyér, selyemsonkával vagy tojással, és sok zöldséggel rajta, és egy kis camembert sajt + 1kis tejeskávé. Ebédre csirkét vagy pulykát zöldségekkel 1körül.. És vacsorára általában gyümölcsöket összedarabolok rá natúr joghurt és egy pici zabpehely, hát olyan 5körül.. Tudom h az amit vacsira eszek inkább délelőtt kéne, de valahogy így kívánja a szervezetem, mert ha este nem cukrosat ettem rosszul voltam, szóval beálltam erre a rendszerre.. Olyan furcsa, hogy nem kívánom az ételt a három étkezésem között, mert eddig mindig az volt, hogy alig tudtam megállni, hogy ne egyem meg. Úgy látszik akkor azért, mert nem a megfelelő tápanyagokat vittem be a szervezetembe, és nem mennyiségileg hanem minőségileg éheztem.. olyan jó érzés így!

Az a baj, hogy ezen a héten elkezdek a konditerem helyett spinningre járni. Az órák 6-7ig lesznek és nem tudom, hogy mikor vacsorázzak.. Mert ha az iskolából megyek oda, akkor olyan 5kor már úton kell lennem, és olyan 9után picivel érnék haza. Ha otthonról megyek, akkor olyan fél öt után kéne indulnom, és ugyan úgy 9körül érnék haza.. Ha túl korán vacsorázok akkor meghalnék az edzésen meg utána míg hazaérek. 9kor meg nem lenne jó leülni vacsorázni, mert utána nekem fürdés és alvás van, mert hamar kidőlök.. Általában 9kor már ágyba esek..

Szóval nem tudom mi legyen.. ötletek? :/

2011. márc. 14. 16:09
 1/1 anonim ***** válasza:

és ha beletennéd egy kis dobozva és elvinéd magaddal és megennéd a buszon vagy még ott órák után 7 felé?

én monjduk a zabpelyhet hagynám, és helyette még túrót ennék

2011. márc. 14. 18:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!