Milyen szervemet terheltem meg, ha többet ettem az átlagnál?
Figyelt kérdés
Szúr a jobb oldalam. Alapjába véve diétázom, de ma többet ettem. Igaz nem össze-vissza, hanem amit alapjába véve is szoktam enni, na abból ettem többet (szóval nem ettem ma sem lisztes dolgokat vagy cukrosat). Amiket ettem: sajt, natúr mogyoró, korpovit keksz, csirkemell, túró, joghurt és aszalt szilva. Aszalt szilvát nem szoktam enni, azt hiszem az lehet a ludas, de nem vagyok benne biztos. Mitől fájhat, szúrhat a jobb oldalam?2011. márc. 14. 12:35
1/4 klaudia.94 válasza:
Semmilyen szervet, csak a gyomrodat, ami majd hamar elmúlik. De ha továbbra is fáj, (1-2 nap) akkor menj el a házi orvosodhoz inkább.
2/4 A kérdező kommentje:
Volt már olyan, hogy valami megterhelte a gyomromat, de az nem ilyen érzés. Meg hát ezt a szúrást konkrétan a jobb oldalamon érzem egészen lent, tuti nem gyomor.........
2011. márc. 14. 12:42
3/4 anonim válasza:
Nem lehet, hogy a gáz? Aszalt szilvától azért általában elég rendesen szokott termelődni. Próbálj meg bevenni Espumisant vagy valami hasonlót.
4/4 A kérdező kommentje:
Az van is itthon, köszi szépen! Azt hiszem ma már nem fogok enni.....
2011. márc. 14. 13:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!