Mitől hízhatnék?
Figyelt kérdés
2011. márc. 13. 17:34
1/5 A kérdező kommentje:
Megpróbáltam többször enni, de ezt anyagilag sem lehet bírni, meg időm se volt mindig. Hallottam szénhidrát tablettákról is, amik hizlalják az embert, de neten böngésztem nem nagyon találtam. Vannak egyáltalán ilyenek?
2011. márc. 13. 17:36
2/5 anonim válasza:
Szénhidráttablettáról még nem hallottam, de állítólag a Peritol-tól eddig még mindenki meghízott. De azt orvossal kell felíratni. Esetleg próbáld meg.
5/5 A kérdező kommentje:
Az étvágyammal nincs gond. Nem étrend kiegészítőre gondoltam, meg étvágyfokozóra. Vagy ezek nem zárják ki azt a tényt, hogy hízni lehet tőlük? Vagyis egy étrendkiegészítőtől lehet hízni is?
2011. márc. 14. 11:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!