Elegendő 1szer enni naponta?
Nem vagyok kövér. 27 a testtömegindexem és buszvezető vagyok. Észrevettem magamon hogy a kaják után elfáradok, így nem eszem sokszor elég napi egy étkezés, mert ha többet eszem elhízok és nem tudok dolgozni. Kiegészítésként iszok napi 5 kávét, 2 energia italt és multivitamint, de ezek kellenek hogy oda tudjak figyelni.
Hogyan lehetne változtatni ezen, mert sokszor egész nap éhes vagyok, de visszafogom magamat.
Ez az emésztésednek sem tesz jót. Ha naponta egyszer eszel, hirtelen femegy a cukrod, ami később cukorbetegséghez is vezethet.
Eddig én is naponta 1, max 2x ettem, mert nem volt rá időm. Tompa voltam, aluszékony és kedvtelen. Váltottam, naponta kb 4-5x eszek keveset /pl egy szelet szendvics zöldséggel/ és sok folyadékot iszok. Azóta pörgök, mint a csincsók, imádok élni, nem éhezem és "mindenkit lenyomok" :)
Szerintem tényleg próbálj meg enni többször, ha van rá lehetőséged. Éhgyomorra a kv, tönkreteszi a gyomrodat a savassága miatt/ akárcsak az energia ital.
Ezekkel akkor nem lesz baj, ha eszel is közben.
Tudom, sablon szöveg, de aranyat ér!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!