14/L vagyok és kb a napi étkezésem egy tányér levesnek tesz ki, az utóbbi 3 hónapban vmiért egyre kevesebbet eszem és ha az ételre gondolok hányingerem van. Anorexiás nak nemhiszemmagam. De mitől lehet?
Figyelt kérdés
2011. márc. 5. 01:49
11/20 A kérdező kommentje:
nahh mutattam anyának h mit írtatok...és elkezdi h nincsen anorexia nervusom vagy mi meg iylenek...és h nemvisz el orvoshoz meg mindende ha egyszer jobblenne nekem ha orvoshoz vinne...hiába mondtam neki...
2011. márc. 5. 18:40
12/20 anonim válasza:
Bocsánat, hogy ezt írom, de anyukád elég felelőtlen. Amit tehetsz, hogy elmész egyedül a gyerekháziorvosodhoz, és beszélsz vele. Ő tovább fog utalni a megfelelő helyre (valószínű előbb vérképet kér stb.), valószínűleg a pszichológushoz is. Ne hagyd magad anyukád miatt elbizonytalanodni, ez egy nagyon komoly betegség, ami kezelést igényel!
13/20 anonim válasza:
Szerencsére elég felnőttesen és felelősen gondolkodsz, úgyhogy el tudsz te menni egyedül is orvoshoz! És menj is el, mert csápolni akarok a koncerteden :)
14/20 anonim válasza:
miért anyád szerint normális, hogy nem eszel? mert akkor őt is kezeltetni kell :S
de a gyerekorvoshoz nyugodtan mehetsz egyedül, ő majd beutal a megfelelő viszgálatokra
15/20 A kérdező kommentje:
hát anyámat nemkell kezelni csak anyám mondta h neki is volt olyan h napi adagja egy fél keksz volt és szerinte a hormonok miatt van...meg h kevés vitamint eszek...
2011. márc. 5. 22:10
16/20 anonim válasza:
Anyukád hatalmasat téved. Fogd magad,és menj el gyerekorvoshoz, oda nem kell szülői felügyelet. És egyáltalán nincs igaza, ez nem normális,hogy egy fiatal lány ennyire étvágytalan... hülyeséget csinál,és ezt a kommentet bátran megmutathatod neki,hátha megérti.
17/20 A kérdező kommentje:
meg is fogom^^ és majd vele megyek el h mebizonyosodjon róla h ez baj és nem a vitaminok miatt van...
2011. márc. 6. 02:35
18/20 A kérdező kommentje:
vitaminhiány miatt nanemtudni írnii>-<
2011. márc. 6. 02:35
19/20 anonim válasza:
van bátyád?
kérdezd meg hogy ő a e korodban hogy és mit evett
20/20 A kérdező kommentje:
nincs bátyám><
2011. aug. 19. 23:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!