Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Miért vagyok ilyen sovány?

Miért vagyok ilyen sovány?

Figyelt kérdés
Rendesen táplálkozom, néha többet is, mint szoktam, de mégsem hízom. Nem tudok semmitől sem meghízni. Szüleim azt mondták, hogy ilyen a testalkatom és ez nem egészségtelen, szóval nem fogok tudni meghízni..De miért nem tudok meghízni akármennyit eszem? :D
2011. febr. 27. 12:55
 1/6 anonim ***** válasza:
pajzsmirigy problémát és a cukorbetegséget kizárta az orvosod?
2011. febr. 27. 13:00
 2/6 anonim ***** válasza:
Ugyanebben a helyzetben vagyok én is. Ráadásul a dokinéni folyamatosan nézegette egy darabig önszorgalomból a pajzsmirigyemet, kereste az okát, miért nem tudok hízni, nem talált semmi hibát... Én ilyen alkat vagyok, és kész.
2011. febr. 27. 13:03
 3/6 poiu ***** válasza:
Igen, van ilyen alkat. Ehhez jön, hogy a növekedés nem egyenletes, sokan ilyesztően soványak, amikor éppen nagyot nyúlnak. A jó hír az, hogy a soványság egészségesebb és kellemesebb, mint a kövérség. :-)
2011. febr. 27. 13:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Sportolj, az megnöveli az étvágyadat, és hamarabb beépülnek a tápanyagok, izmosodsz. Próbáld ki.:) Am én is vékony vagy, de már elfogadtam. Minenki ilyen a családban. Fel a fejjel!:)
2011. febr. 27. 13:13
 5/6 Himer ZSANA válasza:

Próbálkozz a béres cseppel!

Én 18 éves lány vagyok 155 cm és 36 kiló. napi egyszer ettem eddig akkoris egy vajas kenyeret, párnapja szedem a cseppeket, növelem mindig a dózisaim és már érzem a gyarapodásom!

Egy próbát megér! :)

2011. febr. 27. 17:27
 6/6 anonim ***** válasza:
Súlyzós edzés! Én is baromi vékony voltam, csontkollekció... de felszedtem 20 kiló izmot súlyzós edzéssel, meg sok kajával. Csak cukrot meg lisztet ne egyél, mert az zsírba megy...
2011. márc. 7. 11:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!