Hogyan fogyjak le? 158 cm vagyok és 46 kilo ez sok? Vagy anorexia?
Ne bolondozz... Egyáltalán nem vagy kövér, sőt. A barátaidnak igaza van, hallgass rájuk. Ne fojtsd el az éhséget magadban, csak rosszat teszel magadnak. A hajhullás a nemevés egyenes következménye. Fáradékony, ideges nem vagy? Vashiányod nincs? Tanulni, odafigyelni az órákon tudsz? Egyébként pedig a fogyáshoz nem éhezni kell, ez tévedés. Nem akarlak megijeszteni, de egy barátnőm (13 évesek voltunk) pontosan így kezdte: összecsípte a bőrt a hasán, és bejelentette, hogy kövér. Szabályosan éhenhalt, addig fogyókúrázott.
Balettre jártam sokáig, és magam is szinte anorexiás lettem (ott nem azt méred, hogy hány kilót kell fogyni, hanem hogy hány dekát), aztán szerencsére idejében észbekaptam. Ne szégyellj akár szakembertől is segítséget kérni. Valószínűleg az lehet, hogy nem vagy megbékélve a testeddel (amivel a leírásod alapján szerintem semmi gond nincs), és az önbizalmad is alacsony lehet. Nézz úgy a tükörbe, hogy elégedett legyél magaddal: mosolyogj egyet a tükörképedre, szeresd a testedet.
ok köszi
megbízom az orvosomban és nagyon szeretem meg fogom kérdezni köszi
Nem azért,de ha már nagyon vékony vagy, aikor a melled is el fog tűnni, ami visszataszító.
16/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!