Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hízáshoz ez vajon jó?

Hízáshoz ez vajon jó?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Nagyon szeretnék egy pár kilót kilót felszedni,mert elég vékony vagyok.Próbáltam már azt,hogy nagyon sokat eszem,hogy napi 5-ször eszek,mindenféle zsíros meg szénhidrátos kaját magamba tömtem,de egyszerűen nincs semmi eredménye.Már eljutottam addig,hogy nagyjából megbékéltem magammal,erre jönnek megint azok a szövegek,hogy "szép arca van,de nagyon vékony"...namármost nem mehetek mindenkihez oda és nem mondhatom,hogy "bocs,igazából egyikről sem tehetek igazán"...Úgyhogy most megint előjött ez a rossz érzés.Tudom,hogy igazuk van és én is szeretnék változtatni,ezért nem egy ilyesmivel foglalkozó oldalt végigböngésztem már és most olvastam ezt:"Szóval menj be a legelső konditermes boltba, vagy konditerembe és kérd a legszénhidrátosabb turmixnak való port. Már lehet venni 3-4 ezer forinttól is. Na abból beversz napi 2 (max.3at) kb 3-5 deci bocidzsúzzal :-) (1 hónapig tart így ki 1 dobozzal) és 1000000% hogy hízol mint állat. 2-3 hét alatt felrántasz 5 kilót az tuti."

Tehát a kérdésem az lenne,hogy ez vajon beválna?Vagy csak többet ártana,mint használna?nem vagyok otthon az ilyen poros dolgokban.

(Bocsánat,hogy ilyen hosszú lett,de,mint mondtam,most kibuktam egy kicsit)

A válaszokat előre is köszönöm!

2011. febr. 19. 22:01
 1/5 renita89 válasza:
hmm. jó kérdés.Probáld ki és ha használt akkor szólj lécc,mert rám is kéne 1-2 kilo :D
2011. febr. 21. 09:56
 2/5 A kérdező kommentje:

sorstárs:)

am.úgy azért nem merek így belekezdeni,mert az ilyenek tele vannak hormonokkal is....nem szeretnék azért kiszőrösödni,meg ilyenek:S

2011. febr. 21. 15:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem beszélj a háziorvosoddal, vagy ha nem szeretnél, regisztrálhatsz a webbeteg.hu-ra, és ott is rákérdezhetsz.
2011. febr. 22. 13:00
 4/5 A kérdező kommentje:
megnézem a címet.köszönöm szépen:)
2011. febr. 22. 14:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szivesen.
2011. febr. 23. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!