Anyukám bulímiás! Mit csináljak?
Nem tudja, hogy tudok erről. Ha megmondanám, hogy ne csinálja, nem ismerné be, hogy bulímiás, talán még meg is sértődne, és azt mondaná, hogy ne hülyéskedjek.
Szinte minden este meghánytatja magát, ha stresszesebb akkor többször is. Már elég régóta van ez nála, az utóbbi néhány hónapban súlyosbodott szerintem. :(
Hogyan segíthetnék?
Döbbenetes, hogy milyen pontos vagy. Döbbenetes, hogy erre nincs semmi igazán kitalálva. Nem kerül semmibe, hívd föl valamelyik szolgálatot, kérj tanácsot, a neved sem kell elárulni:
A bulímiával sokáig el lehet élni, tehát valószínűleg nincs közvetlen veszély, és van idő. Az is jó, ami rossz benne, hogy egy idő után kellemetlen tüneteket okoz, amit nem lehet letagadni. Nem olyan gáz, mint az anorexia. Nagyon szőrmentén célozgathatsz, mert van bulímiás, aki tényleg nem tudja, hogy ez betegség (a rómaiak is ledugták a pávatollat). Kegyetlenség, de kimondom, alapjában ez nem a Te problémád, hanem anyádé. Próbálj segíteni, de igazából ebben nincs semmi felelősséged.
én a természetgyógyászra esküszöm! nekem is van egy :)
engem a műtéttől mentett meg!
csak valahogy járj utána, mert sok a kuruzsló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!