Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Azt mongyák anorexia. De én...

Nácshítossz kérdése:

Azt mongyák anorexia. De én nem hisze, lécci segicsetek?

Figyelt kérdés
1-másfél éve már nem esik jól ha eszek.. az alakommal nem foglalkozok ilyen szinten tehát nemhiszem hogy anorexiás vagyok. sokszor vagyok éhes de nemkívánok semmi kaját.. milehet ez? vashiányom sincs
2011. febr. 17. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:

helyesírás??

na mindegy. küldj képet amúgy úgy könnyebb bármit is monadni. bár ez hogyha éhes vagy és nem kivánsz semmit... nem túl jó, azért legalább egy almát nyomj le a torkodon, mert ha mondják akkor nem véletlenül mondják

2011. febr. 17. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:

Vegyél B vitamin komplexet. A B vitamin hiány tünete lehet ez, de ha nincs B vitamin hiányod akkor se árt, mert étvágy növelő hatása jót tenne neked.

Nem anorexia de psichés is lehet, ki tudja. Ezt neked kell magadban lerendezni ha erről van szó. Mi akadályoz meg, hogy ne egyél ha nem vagy éhes? Undor vagy valami kellemetlen élmény? Lustaság?

2011. febr. 17. 19:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Drága,hanyas vagy nyelvtanból? kettes? Írtál öt sort,de tíz hiba tuti van benne.

Tudom nem válaszoltam a kérdésedre de igazából a meg fogalmazás is zavaros...

2011. febr. 17. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
pajzsmirigy kivizsgálásra küldtek?
2011. febr. 17. 19:38
 5/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesírása hibák miatt, csak tisztára ki vagyok borulva. Vegetáriánus vagyok de már 5-6 éve, nemhiszem hogy attól lenne.
2011. febr. 17. 19:44
 6/6 anonim válasza:
Attól van hogy vega vagy és nem jut be a szervezetedbe, a megfelelő mennyiségű, minőségű tápanyag. Aki vega módjára étkezik , nagyon tudatosan kell tennie azt, hogy megfelelő legyen, te pedig ha jól sejtem abból se dőzsölsz.
2011. febr. 17. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!