Miért iszol eviant? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Figyelt kérdés
Az evian a legdrágább víz, amit a sznobok előszeretettel fogyasztanak, bár nem tudom miért, mert csekély ásványi anyag tartalmú és az íze is pocsoja.2011. febr. 15. 12:58
11/21 A kérdező kommentje:
Ott sem és a világban sem akkora az ára, a sznobságot mindenhol megfizettetik.
2011. febr. 17. 21:51
12/21 anonim válasza:
hülyeség, miért lenne az sznobizmus, ha valaki nem a tesco-s vizet issza?! én néha szoktam inni eviant, de nem minden nap, mert azért nem egy olcsó víz. de nekem ettől szinte mindig elmúlik a hasfájásom, nem tudom miért. ja és f.o.ban tényleg jó ára van.
13/21 anonim válasza:
Én Londonban élek, és itt az Evian kb egy áron van az összes többi ásványvízzel. Egy 2 literes üveg 89p, ami átszámítva kb 300 forint, ez itt kinn egy teljesen átlag árnak számít.. én imádom az ízét, ezért szoktam ezt venni. Olyan, mintha jeget szopogatnál. :)
14/21 anonim válasza:
Az Evian a legfinomabb víz, amit eddig ittam. Annak nincs ízérzéke, aki mindegyiket ugyanolyannak érzi. Amikor iszom, mintha valami most olvadt kristálytiszta víz lenne egy hegyi patakból. Ellenben a tescos meg sparos pocsolya, ami tényleg olyan mint egy gyenge állott szóda. De csak ritkán veszek, altalában NaturAquát veszek, meg néha Vöslauert, az olyan, mintha sűrűbb lenne a többinél. :)
15/21 thomas01 válasza:
Van egy kis különbség ásványvíz és ásványvíz között! Én sem hittem, de van. próbálj ki egy tesco víz után inni másmilyet. Nem feltétlenül Evian-t! :)
Egyébként a Genfi tó déli partjánál, Évian-les-Bains közelében folyó forrásokból származik.
Pontosabban: Forrása a Francia Alpokból ered, távol minden környezeti ártalomtól, természetvédelmi területen. Mindenfajta szűrési, dúsítási és átalakítási eljárástól mentes, összetétele és minősége 200 éve változatlan.
Remélem kielégítő a válasz! :)
17/21 Gy.Ata válasza:
Szerintem sznobok hülyesége, ez az egész luxus ásványvíz téma.De nem baj, a sok fölöst pénzt, legalább eltudják költeni és ki is erősödnek a palack cipelésben. Én inkább simán csapvízre kötött ozmózisos víztisztítót használok. kb. 5 Ft -ra jön ki egy liter.Ez tuti tiszta, klór és szennyeződés mentes.Amúgy klór biztos nincs benne,mert saját kútról nyomom.
18/21 anonim válasza:
Ti valaha elolvastàtok mennyi àsvànyi anyag-tartalma van egy tescos viznek illetve egy eviannak? Az evian nem azert draga mert franciaorszagbol hozzak, sem azert mert sznob, hanem azert amit tartalmaz...ionok vannak benne meg hasonlo dolgok, amik egyik masik asvanyvizben sincsenek...
19/21 anonim válasza:
Teljes baromsagnak tartom, h a sznobok itala. Londonban egyaltalan nem drága, 2x 2 liter van £1.50 ... En gyulolom a vizet, 18 evig nem birtam meginni, de mikor rakenyszerultem, kiprobaltam vagy 30 félét, és csak az Evian állta meg a helyét nalam. Nem sznobizmus miatt... Egyszerűen selymes az íze, és kellemes a problémás hasamnak. Szlovákiában és Mo-on embertelen ddraga, lehet ezért hiszed, h csak a sznobok isszák.
20/21 anonim válasza:
Mi az hogy sznob😂 Te teljesen hülye vagy, én sűrün iszok evian-t attól még nem leszek sznob te hülye gyerek, hmm drága ez relatíve kinek mi, ha valaki azt szereti azt veszi mert neked nem az tetszik akkor már másnak se? Sznob az te vagy ,elhiszed magadról azt hogy te vagy a mindenható és ha te mondasz valamit az úgy van, másrész vizen kívűl nem iszok mást és igen is van különbség, ásvány tartalomban-is, ízre is, egy sparos viz közelsem olyan mint egy natur aqua vagy egy szentkirályi, Evian sznob víz akkor hol van a Voss? Az nem az?😄 Gondolkozzál már el magadon te híg agyú. Nem kell különben sem kötekedni hogy ki mit iszik, ha te csóro vagy és még szentkirályira se futtya akkor meg se szólalj közlöm ittam és van is kartonszámra 100forint alatti vizem pl a Mizse az egy jó víz és nincs 100forint!💪🏼
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!