Aniangyal kérdése:
Reflux-om van, mit tegyek?
Figyelt kérdés
A fül-orr gégész felírta nekem a Maalox savlekötő oldatot, de nem merem használni, mert azt olvastam/hallottam, hogy ha nehézségei vannak a nyeléssel a betegnek, akkor nem alkalmazhatja a savlekötőt. A dokinak pedig mondtam hogy nem nagyon tudok nyelni. Így nem is nagyon eszek már 3 napja, és az van a betegtájékoztatóba írva, hogy főétkezések után kell bevenni a Maalox-ot, de nálam nincs is olyan. Most akkor mit tegyek, soha nem volt ilyesmi problémám, ezért is vagyok megijedve.2011. febr. 9. 14:55
1/8 anonim válasza:
Ne parázz, meghalni nem fogsz, vedd be nyugodtan.
2/8 A kérdező kommentje:
jólvan, köszike, azért aggódom egy kicsit
2011. febr. 9. 15:01
3/8 anonim válasza:
A nyelési nehézséged pontosan a refluxtól lehet. Okoz ilyen problémát, sőt még gombóc érzetet is a torokban. A refluxot ha nem kezelik elsavasodik a szervezet. Én is refluxos vagyok, és lúgos vizet meg Salvus vizet iszom kortyonként. Étkezés előtt vegyél be belőle. Biztos nem fog ártani. A használati utasítást, meg dugd el, jó?
4/8 A kérdező kommentje:
Mindig mindent pontosan be akarok tartani, sokszor már túlzásba is viszem ezt a dolgot, de azért már sokkal nyugodtabb vagyok, köszönöm.
2011. febr. 9. 15:08
5/8 anonim válasza:
Nekem a Rennie vált be. Undorító, ha egy embernek refluxa van :S :(:(:(
a Rennie nagyon jó, kettőt elszopogattam, ledőltem kicsit, aztán semmi bajom nem volt, pedig előtte nagyon durva volt!
6/8 A kérdező kommentje:
Most van először reflux-om, nem tudom meddig tart, hogy van ez az egész, hogy visszajön e még meg ilyesmi. Jelenleg csak ezt a Maalox savlekötőt iszom és talán már jobb, idáig azt éreztem hogy váladékozik a torkom, most is érzem, de már nem annyira. Tényleg undorító.
2011. febr. 10. 08:34
7/8 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem tudok enni, ez a jelenlegi legnagyobb problémám, folyton félrenyelek, utána meg pánikolok, de nagyon durva, félek összeszűkül a gyomrom, lefogyok.
2011. febr. 10. 09:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!