Szerintetek köze lehet a pattanásoknak ahhoz, hogy az A és E vitamin zsírban és nem vízben oldódik (lent)?
Szedtem C-vitamint, és később elkezdtem szedni mellé egy komplex vitamint, ami A, E, és C vitaminokból állt, de valamiért kiütéses lettem a komplex vitamin szedése után.Amint abbahagytam, elmúlt. A C- vitamin pl vízben oldódik,és attól soha semmi bajom nem lett,sőt,valójában a kiütéseket az tüntette el.
Ha esetleg van megoldásotok a pattanások kiküszöbölésére,akkor írjátok meg,mert nekem az A vitaminra égető szükségem volna.
Én leszoktam a vizesen fésülésről.Ég és föld a különbség!!!
De ha ezután hullana,a bevált dolgokhoz(és a visszajelzésekhez)folyamodnék:Multivitamin vagy (A-vit,C-vit+Ásványi anyag),illetve Spirulina alga fehérjének.
Vitaminokkal dolgozom,és ez a kombináció 95%-ban hatásos.A többi eset gyulladás,elégtelen vízivás ésatöbbi..
Ha vizesen nem fésülöd ki a hajadat, két dolgot érsz el:
- hajszárítás után nem fogod tudni kibontani (főleg, ha hosszú) - aztán tépkedheted
- nem a fésübe kerülnek a hajszálak, hanem szanaszét veszíted el őket a lakásban (fizesen fésüléssel ugyanis csak az amúgy is kihullani készülő hajszálak jönnek ki)
Ha nem fésülöd ki vizesen, majd nézd meg, hogy hajszárítás alatt mennyi potyogott a földre. Ott lesz mind hiánytalanul, amennyi korábban a fésüdben volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!