Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 195cm, hogyan táplákozzon?

195cm, hogyan táplákozzon?

Figyelt kérdés
Olvastam az étrendekről, h mennyit kell bevinni egy nap egy átlagos felnőttnek, de nem találtam konkrétabb segítséget. Miből és mennyit egyek ha hízni akarok és 195 cm vagyok. Rengeteget eszem, hízlalóbbnál hízlalóbb dolgokat, de semmi. Valaki tud vmi ajánlani?
2011. jan. 30. 22:18
 1/2 Brian0 ***** válasza:

4g szénhidrát/testtömegkilógramm és 2 g fehérje/testtömegkilógramm.

Gyorsan bomló szénhidrátokat egyél: pl: szőlőcukor és sportolj hozzá.

Reggel mehetnek a lassan bomló szénhidrátok: pl zabpehely!

2011. febr. 5. 12:34
 2/2 VIP Masszőr válasza:

Szia!Ez Örök téma:-)

Alapok: fehérje építi az izmot,szénhidrát pedig tölti az izmokat.

Ha valaki fogyni akar akkor csökkenti a szénhidrátot és növeli a fehérje bevitelt testsúly kg.-ként 2grammot kb 3 grammra emeli.Aki hízni szeretne az pedig a szinhidrátot (a rizs jó szénhidrát a cukor viszont ellenség) növeli meg... Ne hízlaló, zsíros étleket fogyassz hanem minőségit és legalább napi 6-8 étkezés (nem zabálás).Reggel érdemes tojást enni de csak fehérjét illetve 1 kis zabkorbát.Alvás után kötelező a szénhidrát...Napközben a fehérje és a szénhidrát mehet(de lehetőleg ésszel)!Ha sportolsz vagy nehéz fizikai munkát végzel akkor edzés után félórán belül mehet nagyobb adag szénhidrát.Lefekvés előtt pedig mehet 1 kis sovány túró (lassú felszívódású fehérje) nagyon minimális szénhidráttal (alváshoz szükséges de csak minimális).Zsírok bevitele mehet halacskából vagy a legegyszerűbb hidegen sajtolt lenmagolajból 1 evőkanál reggel!Nehéz ezt a témát 10 mondatban leírni de ezek az alapelvek!Ha minden kötél szakad akkor Biotech bolt és vegyél magas szénhidrát tartalmú tömegnövelőt olcsó és jó is pl:Hypermass 5000 vagy Scitecbolt: jumbó ezektől Biztos hízol!!!!

UI:Tudatosan étkezz mintsem minden vackot bezabálj mert lehet hamarabb lesz koleszterin vagy cukorbajod mint testömegnövekedés!

Remélem segítettem...

2011. febr. 5. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!