Szerintetek 76kg nem kevés a 195cm magaságomhoz képest? Szeretnék egy kicsit felhízni de nem tudok hiába eszem annyit mint az állat, egy kiló se megy fel rám.
Szinte naponta van ez a buta kérdés. A válasz pedig nem és nem! Vegyétek már végre tudomásul, hogy soványnak lenni ajándék. Én is sovány vagyok, és közel ötven évesen tíz kilómétereket futok hegyre fel is, rendben van a vérnyomásom, a vérzsírszintem, 60 a pulzusom stb. Az apám még soványabb, ő 76 éves, teljesen jól mozog, 120/80 a vérnyomása, soha semmi komoly baja nem volt.
Ez a mesterséges hízás meg a halálom. Ha annyit eszel, mint egy állat, azzal azért előbb-utóbb tönkre fogod tenni magad, mert a szervezetedet felesleges terhelésnek teszed ki folyamatosan.
Na most ebben a helyzetben két dolgot javasolnék:
a) Egy pszichológust; na jó, ezt nem komolyan mondtam, de azt komolyan mondom, hogy tanuld meg elfogadni magad. Ez is egy teljesen normális alkat, rengeteg ilyen ember van a világban, és nekik sokkal könnyebb az életük a szó szoros és átvitt értelmében egyaránt.
b) Ha esztétikailag zavar ez a dolog, ami azért valamelyest érthető, akkor csak a sportolást tudom javasolni. Mivel sovány vagy, neked ez is alapból könnyebben megy. A futás nagyon jó és fontos alapnak, aztán meg úszás, torna a felsőtestre, vagy ami tetszik. Ettől jobban fogsz kinézni még soványan is, pár kilót fel is vihet, de a cél nem a kilók felszedése, hanem az egészség.
gyors az anyag cseréd .én lány vagyok ..úgy 180 cm .és 55 kiló ..rengeteget eszem én is ..de nem jön fel rám szinte semmi ..amúgy az se mind1 h hány éves vagy ?
szóval ? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!