Mit egyek reggelire?
Figyelt kérdés
Kb minden reggel egy 3-5tojásos rántottát eszem. Néha szendvicset. Adnátok tanácsot változatos reggelikre?2011. jan. 19. 23:54
1/7 anonim válasza:
pirítóst, dörzsöld meg fokhagymával, kenj rá vajat, és igyál hozzá kakaót.
4/7 anonim válasza:
tej/joghurt/túró/kefír natúr zabpehely gyümölccsel
v mézzel v fahéjjal
szendvics, sovány felvágottal/sajttal+zöldségek
virsli
gyümölcssaláta
főtt tojás
piritós mézzel, lekvárral
5/7 anonim válasza:
Jól csinálod, a 3-5 tojás jó lesz, ugyanezt még földobhatod úgy, hogy teszel bele sajtot, amitől sokkal finomabb lesz... mellé lehet paradicsomot, hagymát, egyebeket enni... én mindig variálom szintén :)
6/7 anonim válasza:
Ne egyél tojást reggelire. Elnehezíti a gyomrot, és utána csak elleszel egész nap. És főtt kölest szoktam enni, biopultoknál lehet kapni. Tenni bele 2 ek mézet, aszalt gyümit, és kész. Sósan is el lehet készíteni, akkor hagymát fonnyassz, egy kis őrölt piros paprikát rászórni, és összekeverni a kb. 6 dkg főtt kölessel. laktató, egészséges, és 1000000× jobb, mint a tojás.
7/7 anonim válasza:
Én eszek két szelet pirítós zsírral megkenve,plusz paradicsom,paprika és délig nem vagyok éhes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!