Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogy lehet hányást szimulálni?

Hogy lehet hányást szimulálni?

Figyelt kérdés
2011. jan. 16. 21:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Bemész a budiba, és istentelen hangokat adsz ki, hogy mindenki hallja.
2011. jan. 16. 21:50
 2/5 anonim ***** válasza:
After effects...xD amugy nemértem hogy érted. Nem akarsz sulibamenni? Akkor dugd le az ujjadat a torkodon és nézd a gyomorsavad :D
2011. jan. 17. 19:34
 3/5 anonim válasza:

Tegyük fől,hogy otthon vagy és a szüleid is.Fogsz egy kis kenyeret húst meg mindenféle kajából egy keveset.Bemész a fürdőbe vagy a wc-be beleöntöd mondjuk a kádba,wc,mosdóba amit össze kevertél a kajákból és ki adsz egy hányó hangot és ügyelsz arra,hogy biztos,hogy hallják a szülők.Utána mikkor bemegy valaki akkor csak azt látja,hogy tele a kád hányással és te ott ülsz a kád mellet.De nem árt ha mondjuk egy kicsit kensz az álladra is,hogy komolyan vegyék.Ez nálam be vált és nem mentem egy hétig suliba.

De ha ez bonyolult és túl macerás akkor az első válaszoló tanácsát is csinálhatód az is beválik 100%.Ha lenyúlsz a torkodon vagy egy fakanállal piszkálod a mandulád akkor hánysz majd egy aranyosat.

2011. febr. 15. 16:41
 4/5 anonim válasza:
Bocsi nem az első válasz hanem a második.
2011. febr. 15. 16:42
 5/5 anonim válasza:
Énazt csináltam,hogy este rosszuléltet szimuláltam.Anya nem igen hitte el de én már tudtam a kövi lépést.Tudtam mit ettünk az nap és ami a kajából maradék megmaradt azt összeszettem.Mivel hús volt és már alig maradt megfogtam a vajat lereszeltem és meghintettem borsal.Beletettem abba a vödörbe ami ott volt az ágyamnál.Ezt éjjel csináltam a legnagyobb titokban.Tedd te is azt!
2012. márc. 19. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!