Te hány óra körül szoktál reggelizni egy átlagos napon (pl: suli, munka )?
Figyelt kérdés
2009. febr. 1. 19:18
11/18 anonim válasza:
suliban és 7végén otthon is 10-11 körül, előtte nem szoktam inni se semmit
12/18 anonim válasza:
6.30 és 7 óra között, aztán 10 óra környékén.
13/18 anonim válasza:
Én soha nem eszek reggelit...
Nincs rá időm...
Mivel a suliba 8-ra kell odaérni és én 7:00kor ébredek és 7:25kor kelek ki az ágíból nincs időmXD.
14/18 anonim válasza:
Amint felébredek, ez suliidőben is változó, attól függ, hányra kell menni. De Általában 8 óra körül van, hogy eszek. De ha 8ra kell menni, akkor fél 7körül, ha meg ráérek akkor fél 9kor. De még reggeli és ebéd között is muszáj ennem valamit, főleg, ha korán reggeliztem! :)
Miért kérdezed? Adatgyűjtés a reggelizési szokásokról? :D
15/18 A kérdező kommentje:
:) köszi a válaszokat , a reggelizésről kell írnom 1 fogalmazást :)
2009. febr. 1. 21:15
16/18 anonim válasza:
Mikor még dolgoztam nem volt időm reggelizni, de most, hogy itthon vagyok általában 9-10 körül éhezem meg.
23 hetes kismama
17/18 A kérdező kommentje:
jujjj köszönöm a válaszokat. És nagyon gratulálok a babushoz , és kívánom hogy egészséges legyen , és sok boldogságot nektek :)
2009. febr. 2. 21:46
18/18 anonim válasza:
suliba járok, és 6kor felébredek, nézek egy kis tv-t 6:15-ig felöltözök stb. és 6:30-kor reggeli :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!