Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet az oka annak hogy az...

Mi lehet az oka annak hogy az utobbi idoben nagyon sosan eszem?

Figyelt kérdés
Az utobbi idoben nagyon sosan eszem, a szuleim mindig mondjak hogy eleg sos de en megsem erzes es meg megsozom egyszer a kajat, altalaban az osszest. Vannak mellekhatasai a sos etkezesnek?
2011. jan. 15. 19:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Én is mindent nagyon sósan eszek.Van hogy Párom megemliti kicsit sós lett az étel,Én meg még meg is sózom mert nekem sótlan.Nem tudom sajnos mitöl lehet.De nem egészséges az tudom.
2011. jan. 15. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
56%

Megszokás kérdése.

Viszont a sok só nagyon egészségtelen, hosszú távon szív- és érrendszeri megbetegedéseket, magas vérnyomást okoz.

2011. jan. 15. 20:12
 3/3 anonim ***** válasza:
56%
A só elengedhetetlen a szervezet működéséhez, az hogy sósan eszel összefügghet azzal hogy sok ásványi anyagot vesztettél, ezért igényli a szervezeted, hogy így pótold.. ilyen lehet ha sokat sportolsz(izzadsz), vagy rota vírus pl (hányás hasmenés). De én is azt javaslom, csínyán a sóval, mert valóban komoly káros hatásai is vannak túladagolásának, szerintem edd úgy te is ahogy szüleid eszik, esetleg szedj mellé valami multivitamint.
2011. jan. 26. 02:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!