Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vannak olyan ételek, amik...

Vannak olyan ételek, amik sűrűsítik a vért?

Figyelt kérdés
Volt egy hete egy nagy műtétünk és most vérhigítót kell minden este injekciózni, arra lennék kíváncsi, hogy mik azok az ételek, amiket nem nagyon lenet enni, mert besűrűsítik a vért... ?
2011. jan. 15. 14:53
 1/4 anonim ***** válasza:
én még nem hallottam olyan ételről, ami sűríti a vért. sztem nincs is ilyen.
2011. jan. 15. 15:03
 2/4 anonim ***** válasza:

Huuu ház van egy pár. Gondolom Clexant kapsz (vagy valami más heparint). Azért a Syncumart másolom be, mert ez is vérhigító csak tabi formában.

Syncumar egyidejű alkalmazása bizonyos ételekkel/italokkal

- A Syncumar szedésének idején tilos szeszesitalt fogyasztani.

- A kezelés során fontos a megfelelő étrend megtartása. Számos olyan étel van ugyanis, mely nagy mennyiségű K-vitamint tartalmaz és ezek túlzott fogyasztása a Syncumar hatását csökkenti. Kifejezetten csökkentik a Syncumar alvadásgátló hatását a következők: avocado, brokkoli, eper, karfiol, káposzta, máj, málna, paprika, saláta, spenót, spárga, tojás, zöld tea. Arra kell törekedni, hogy ezekből egyenletesen fogyasszunk.

Mérsékelten csökkentik a Syncumar hatását az alábbiak: alma, borsó, étolaj, gomba, hagyma, kukorica, narancs, paradicsom, répa, uborka, vaj, zöldbab.

Nem befolyásolja a Syncumar hatását a burgonya, hal, hús, kenyér, rizs, sajt, tej, tészta.

Na de ne aggódj, én kaptam injekciót is meg tabit is (most csak tabin vagyok) és azt mondták, hogy ha nem kiló számra eszem a "tiltott" ételeket akkor nincs gond. :) Szóval egyél nyugodtan mindent ugyanúgy!

2011. jan. 15. 17:18
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, nagyon rendes vagy :) !!! hasznos volt a válaszod, megnyugtattál
2011. jan. 17. 14:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy segíthettem.
2011. jan. 17. 16:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!