Kaukazusi kefirgombaval tapasztalatok?
Figyelt kérdés
En nem reg keztem el.kb 2dl tejbe 5cm gomba es 24orat allni hagyom,eddig meg nem ereztem hatasat,igaz meg nemreg kezdtem Valaki probalta mar?2011. jan. 14. 18:19
1/10 tetris válasza:
Egy időben én is rendszeresen ittam a kauk. kefírt, de nem éreztem semmi különöset. Ami persze nem jelenti azt, hogy te sem fogsz.
Én kb 1,5 hónapig ittam minden nap kb fél liternyit. A végén már rá se tudtam nézni, úgy megutáltam. Se pozitív, se negatív hatást nem tapasztaltam. 50N
2/10 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszt,de ha az idei influenza szezont atveszelem,akkor elismerem a gmba hatasat
2011. jan. 14. 18:36
3/10 anonim válasza:
Én is próbáltam.
Szerintem nagyon rossz íze van.Öklendeztem miközben iszom.
Pedig állítólag nagyon egészséges.
Jó neked,hogy megtudod inni.
4/10 A kérdező kommentje:
-utolso valszolo,masfel honapig ittam,de nem segitett semmit.Utolso hetne huvelgombat szedtem ossze,majd egy eros influenzt.szoval egy grammot nem segitett az immunrendszeremnek.Ne kinozza vele magat senki!!
2011. febr. 22. 14:14
5/10 anonim válasza:
Ez érdekes!
Nekem aki ajánlotta is issza évek óta és soha semmi baja.
De szerintem ha nem inná se lenne beteges...erős az immunrendszere és ennyi.De amit írtál elmesélem neki.Kíváncsi vagyok mit szól.:-)
Tegnap is próbáltam inni.Szó szerint öklendeztem tőle.
Köszi a választ!:-)
6/10 anonim válasza:
Ja,és azt is hallottam,hogy 3 hónap után kezd el hatni...
7/10 A kérdező kommentje:
hat annak gratulalok,aki 3honapig tudja inni,en egy honapot olvastan ezert vartam egy honap utan a hatast
2011. febr. 23. 15:07
8/10 anonim válasza:
Nem küldene közületek valaki nekem kefirgombat? Nekem csak Japan hegyi kristálygombám van..:)
9/10 A kérdező kommentje:
Sajna Ausztrabol eleg nehezkesen tudnam elkuldeni,de remelem a valaszolok kozzul valameilyk tud kuldeni.
2011. febr. 26. 08:28
10/10 anonim válasza:
én évek óta iszom, de nem a gyógyhatása miatt, hanem mert imádom az ízét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!