Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Hogyan hízzak legalább 10 kilót?

Hogyan hízzak legalább 10 kilót?

Figyelt kérdés

14éves vagyok...sajnos rohadtmód vékony.. :/

már elegem van ebből...itthon is amikor vannak rokonok meg akkárki mellénybe vagyok meg ilyenek,merhát meglátják milyen vékony vagyok.jézusom.. -_-"

nyáron majdmég poloba?biztos h nem..

najo abbahagytam..

szóval igazábol tök sokat eszek meg minden,mégse hízok..pedig este eszek egy csomo csokit,chipset stb,de semmi..

miaz amitől biztosan hízok?

készvagyok.. :(

2009. febr. 1. 00:34
1 2
 11/12 Feldmütze válasza:

Szia!

Én is elég vékony vagyok és engem is zavar a sok kritika amit kapok miatta. 18 éves fiú vagyok, azt inkább le se írom hogy hány kiló. Az osztálytársaim 10-20 kilókkal nehezebbek mint én.

Sportolj, csúrj, az tényleg segít! Körülbelül egy éve nekiálltam gyúrni, "rohamosan" elkezdtem hízni, gondolom az izom növekedése miatt, de abbahagytam, pár hónap alatt vissza is fogytam. Most egy hete megint nekiálltam, jól is fogok kinézni, meg remélem hízni is fogok. :)

Sportolj! Meg akár kelj föl éjszaka is és egyél, de ne chipset :)

Úgyhallottam hogy a sajt nagyon hízlaló!

2011. okt. 16. 20:19
 12/12 Feldmütze válasza:

Előző vagyok.

Bocsi a pár írájhibáért!

2011. okt. 16. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!