Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Ki tartana velem együtt...

Ki tartana velem együtt léböjt, tisztító kúrát? (nem feltétlenül a fogyás miatt! )

Figyelt kérdés

Nem vagyok túlsúlyos,de sajnos a csípőmön,hasamon,derekamon nagyon sok a felesleg,valamint össze vissza eszem és még sorolhatnám.

Szeretnék tartani egy két napos léböjt napot,majd ezután zöldségnapot.

Ez amolyan tisztító kúra lenne,a sok méreganyagtól megszabadulás, és nem mellesleg azért menne le felesleg is.

Ki tartana velem?:)

Aki nagyon vállalkozó szellemű,azzal tavasszal is csinálnék ilyet! :)

Szerintem jobb,ha mással csinálja az ember,mert így van ösztönzés,meg meg tudjuk osztani a tapasztalatokat.

Egyébként ötleteket is várok,hogy lenne jobb kivitelezni ezt a kúrát!:)

21/L

2011. jan. 11. 11:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Okés, ha nem gond, esetleg lehetne kedden kezdeni? (Vagy egy vizsgám még hétfőn.)

Szép napot! :-)

2011. jan. 20. 18:20
 12/19 A kérdező kommentje:
Szia, akkor rakjuk át inkább szerdára,mert nekem meg hétfőre jött közben egy egésznapos progi:D Szerda oké neked?:))
2011. jan. 24. 14:29
 13/19 anonim ***** válasza:
Rendben van, akkor szerda! :-)
2011. jan. 24. 18:20
 14/19 A kérdező kommentje:

Te hogy fogsz hozzákezdeni? Mert én amúgy most csinálok először ilyet,azért is írtam,ha valakinek van valami nagyonjó léböjtös tippje ,szóljon:)

Például azt nem tudom,hogy lehet -e zabpelyhet enni léböjt alatt,vagy almát.. ilyesmit.. Meg milyen zöldséglevet érdemes inni? stb..:)

2011. jan. 25. 11:53
 15/19 anonim ***** válasza:
Tudtommal zöldség/gyümölcslé, zöldségleves meg tea fér bele a dologba. Utóbbit illetően én vsz. maradok a cukrozott (de legalábbis mézes) teánál, mert bringával járok, és nem szeretnék befordulni az árokba. :-) Szerintem nem nagyon lehet bírni ezt a böjtölést 1-2 napnál tovább, de nem próbáltam még én sem. Meglátjuk, mi lesz.
2011. jan. 25. 20:59
 16/19 A kérdező kommentje:

Hát én sem egy hétre gondoltam. :))

Te hogy állsz, eddig mit ittál ?:D Milyen folyadékokkal tervezed "túlélni" a napot?:D Csak tea ?

2011. jan. 26. 12:22
 17/19 A kérdező kommentje:

Sziaa, na? milyen volt az első nap?

Én lehet ma is folytatom.

2011. jan. 27. 10:30
 18/19 anonim ***** válasza:
Szia! Ne haragudj a megkésett válaszért, technikai okok miatt mára csúszott a vizsgám, részben ezért "közepesen" sikerült csak a kúra. Te hogy vagyM
2011. jan. 28. 13:24
 19/19 A kérdező kommentje:

Én két napig csináltam végül,de nem csak levet ittam:S spenót volt itthon ebédre aznap,szóval gondoltam végül is elég híg..és legalább vmi táplálék. Különben vizet,teát ittam. nem éreztem változást nagyon.

Te hogy vagy? Azt ajánlják,h ezután hashajtót érdemes bevenni h kiürüljön teljesen a bél,hát nekem nem igazán használt.

2011. jan. 29. 20:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!