Ha nem szedek béres cseppet akkor nem jön meg, ha szedem akkor meg csak úgy repülnek fel rám a kilók. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Menstruációs problémáim voltak. Több mint 5hónapig nem jött meg. Aztán rájöttem h vérszegény vagyok. Elkezdtem szedn a béres cseppet és aztán nem volt gondom. De most elkezdtem hízni és arra gyanakszom h a béres csepptől van.2011. jan. 1. 10:28
1/1 anonim válasza:
A Béres cseppben sok a B vitamin és étvágyat csinálhat, de ez nem törvényszerű, nekem nem volt vele ilyen gondom. Inkább menj el belgyógyász -endokrinológushoz, mert ez lehet pajzsmirigy alulműködés is. Ha 5 hónapig nincs mensid, az hormonprobléma és meg kell nézetni.Nem magadat orvosolni, hogy vérszegény vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!