Ha lisztérzékeny vagyok és egy 2 éve tartom a diétát, és eszek egy hambit mondjuk, akkor mi történik?
Figyelt kérdés
Eddig nagyon vékony voltam mint kiderült a betegség miatt. És ugye elkezdtem adiétát többek között hogy hízzak. De most már szeretnék fogyni inkább, akkor ha eszem valami lisztes dolgot akkor utána csak ujra kezdödik ugymond a bélbolyhocskák rendbejövetele ugye? vagy ez hogy van? 17/L2010. dec. 29. 20:39
2/5 anonim válasza:
Egyetértek az elsővel, ne így akarj fogyni. Tényleg veszélyes. Egy nem megfelelően kezelt lisztérzékenység rendkívül sokféle problémát okozhat, olyanokat is, amikről az ember nem is gondolná, hogy köze van ehhez a betegséghez. Nem éri meg! Inkább mozogj sokat.
3/5 anonim válasza:
Amikor kiderült hogy lisztérzékeny vagyok,nem foglalkoztam vele,ugyanúgy étkeztem tovább.Kb.3hónap múlva már olyan rosszul voltam hogy rendszeresen a mentő vitt el,majd rengeteg kellemetlen vizsálat következett(tükrözések,alul-felül)...stb,a szövettani eredményem borzalmas eredményt hozott.Szerencsére jóindulatu daganatot szedtek ki a vastagbelemből,a gyomromba viszont baktérium keletkezett,amit még a mai napig kezelnek.Szóval inkább tartsd be a lisztmentes étkezést,ne játsz az életeddel!Ez komoly! 32/L
4/5 anonim válasza:
A kérdezőnek egy morzsánnyi búzaliszteset sem!! 6 éve vagyok lisztérzékeny. Amióta megtudtam egy morzsánnyi búzaliszteset sem eszem. Nem éri meg!
5/5 anonim válasza:
de sajnos néha elkerülhetetlen, hogy belédkerüljön pár szem morzsa vagy valami gluténos..főleg mikor étteremben eszel, nem tudhatod, hogy pontosan mihez ért hozzá a kaja..lehet hogy azt mondják, hogy nincs benne liszt, de nem a legmegfelelőbb körülmények közt csinálják..és én nem fogok emiatt mindig feljárni Svábhegyre kajálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!