Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mért vagyok mindig éhes?

Mért vagyok mindig éhes?

Figyelt kérdés

12 éves lány vagyok és folyton úgy érzem hogy éhes vagyok...

Reggelire kb megeszem 2 tükörtojást 3-4 sonkával ebédre mikor mennyit és mit de most például (ma)ettem egy nagy tál tejszínes gombás csirkés kaját és vacsira meg meg ettem 1 db pirítóst sonkával és de előtte benyomtam 2 db sonkás sajtos ubis szendvicset...és napközben nasiztam csoki csipsz süti meg ilyesmik....:(mért vagyok folyton éhes???160 cm 56 kiló...:(és hát nem vagyok egy vékony fajta...nem vagyok olyan kövér de hát vékony se...:(

2010. dec. 27. 19:32
 1/6 A kérdező kommentje:

de reggeli ebéd és vacsi után is nasiztam süti csipsz csoki rágó pogi és mindig eszem valamit szaloncukor ilyesmik..

de télleg mindig unatkozom eszem ideges vagyok eszem ha TV-zek eszem..

2010. dec. 27. 19:35
 2/6 anonim ***** válasza:
lehet,hogy a vércukroddal van valami.
2010. dec. 27. 19:49
 3/6 anonim ***** válasza:
ha ez csak most karácsony idején van akkor ne aggódj idővel ez el fog múlni, ha elmegy az ünnep, az édességekkel..viszont ha ez nem csak most van, akkor ez egy "kaja iránti fóbia" féle:/..
2010. dec. 27. 19:50
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem ez most csak karácsonykor van így...előtte nem volt ilyen...de most már nem érzem h folyton éhes vagyok...:)visszafogtam magam és ha úgy érzem akkor elfoglalom magam valamivel és most már jobb...már nincs az a szar érzés...xD
2010. dec. 28. 12:50
 5/6 anonim válasza:

én is pont igy vagok mindt te

14/l

2010. dec. 28. 13:45
 6/6 Izééékeh11 ***** válasza:

ez sok minden lehet

lehet az is,hogy ilyen kajafóbiád van,mint nekem :S (én is folyton éhes vagyok)

de az is lehet hogy mivel decemberben tetted fel a kérdést,nem voltál depis egy kicsit télen?mert lehet hogy csak a téli rosszkedv miatt nem termelsz boldogsághormonokat ezért azokat evéssel próbálod pótolni

13L

2011. máj. 1. 01:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!