Mért vagyok mindig éhes?
12 éves lány vagyok és folyton úgy érzem hogy éhes vagyok...
Reggelire kb megeszem 2 tükörtojást 3-4 sonkával ebédre mikor mennyit és mit de most például (ma)ettem egy nagy tál tejszínes gombás csirkés kaját és vacsira meg meg ettem 1 db pirítóst sonkával és de előtte benyomtam 2 db sonkás sajtos ubis szendvicset...és napközben nasiztam csoki csipsz süti meg ilyesmik....:(mért vagyok folyton éhes???160 cm 56 kiló...:(és hát nem vagyok egy vékony fajta...nem vagyok olyan kövér de hát vékony se...:(
de reggeli ebéd és vacsi után is nasiztam süti csipsz csoki rágó pogi és mindig eszem valamit szaloncukor ilyesmik..
de télleg mindig unatkozom eszem ideges vagyok eszem ha TV-zek eszem..
én is pont igy vagok mindt te
14/l
ez sok minden lehet
lehet az is,hogy ilyen kajafóbiád van,mint nekem :S (én is folyton éhes vagyok)
de az is lehet hogy mivel decemberben tetted fel a kérdést,nem voltál depis egy kicsit télen?mert lehet hogy csak a téli rosszkedv miatt nem termelsz boldogsághormonokat ezért azokat evéssel próbálod pótolni
13L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!