Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mi lehet a bajom, vagy ez...

Mi lehet a bajom, vagy ez normális?

Figyelt kérdés
Ha reggel felkelés után kb egy fél órára nem eszek, elkezdek nagyon elgyengülni, és szinte még mozogni is nehezen tudok...! De ha reggelizek akkor semmi problémám...mi az oka ennek? Egyébként 17éves férfi vagyok, mivel testedzéssel rengeteget foglalkozom így a gyakori és egészséges étkezést tartom be,,talán megszokásból a szervezetem így reagál?Előre is köszi!
2010. dec. 27. 17:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Alacsony a cukorszinted. Nem ártana egy vérvétel.
2010. dec. 27. 17:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Aki hozzászokott a reggelihez annál nem meglepő ha reggel ha nem eszik nem lesz jól.Én is így vagyok vele,van h elkap a hányinger és amint eszek vagy édeshez jutok nincs gond.

Nekem s szervezetem hozzá van szokva a sok édeshez(napi 2 tábla csoki átlagban)és meg is érzem ha nem eszek annyit.

Viszont voltam vérvételem és semmi gond.Azért jobb figylened h ez mennyire rednszeres és egy vérvétel persze h nem árt,legalább megnyugszol h nincs baj.

2010. dec. 27. 18:01
 3/4 A kérdező kommentje:
Hmm..nem nagyon szeretem a tűket meg a vérvételt, de akkor megnézetem! Köszi azért:)
2010. dec. 27. 18:14
 4/4 anonim ***** válasza:
Mondjuk a vérvételre éhgyomorral kell menni, és nem biztos, hogy azonnal sorra kerülsz, tehát ez a 22-es csapdája lesz.
2010. dec. 27. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!