Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ez normális? Vagy valami...

Ez normális? Vagy valami bajom van?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy olyan augusztus óta borzalmasan fáradt vagyok. Ezzel nem lenne baj, de tényleg állandóan álmos vagyok! Hazajövök valahonnan és az első dolgom, hogy alszom egyet! Bár utána is ugyanolyan a helyzet...:/

Régebben rosszul aludtam, ezért ilyen gyógynövényekből álló alvás-segítőt szedtem. Használt, azért nyár eleje körül már nem is volt rá szükség, helyrehozott. Lehet valami köze ehhez az állapotomhoz most?

Menjek el orvoshoz? Engem ez nagyon aggaszt, mert emiatt a fáradtság miatt semmihez sincsen kedvem sem, folyton csak aludnék, aludnék és aludnék://

18/L

2011. okt. 6. 19:25
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg valami kimerültségféle lehet...
2011. okt. 6. 19:27
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Vitaminhiány, vashiány, pajzsmirigy alulműködés a legáltalánosabb okok. Egy vérvétel nem fog megártani.
2011. okt. 6. 19:31
 3/6 A kérdező kommentje:

Nemrég voltunk vérvételen pajzsmirigy miatt(mi is arra gyanakodtunk), de minden rendben volt...

Depressziótól nem lehet? Tavaly gyógyszert szedtem, amit pszichiáter írt fel rá, de szerintem nem igazán használt. Jövő hónapban megyek vissza.

2011. okt. 6. 20:52
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát.. ha depressziós voltál, akkor az sok mindent megmagyarázna.

Egyik alaptünete az állandó fáradtság és aluszékonyság.

2011. okt. 6. 20:55
 5/6 A kérdező kommentje:
és ha depresszió miatt, akkor hogy segíthetek ezen?
2011. okt. 9. 10:54
 6/6 anonim ***** válasza:
Első nekifutásra el kellene menni orvoshoz és közölni vele, hogy ez a helyzet. A többit meg az orvosnak kell tudnia.
2011. okt. 9. 15:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!