Ha mostantól nem eszem mást, csak napi 1 tábla csokit, mikor lesz tőle bajom?
Unatkozol?
Nem tudom, hogy miert kell egy egeszseges szervezetet megbetegiteni.
Tudod eljatszadozhatsz, de amikor mar jelentkeznek a tunetek, s elmesz az orvoshoz, akkor meseld el Neki a betegseged tortenetet,
nehogy az legyen, hogy buta es nem segitokesz az orvos, mivel nem talalja meg a betegsegednek az okat pl.
Első vagyok: az állandó magas cukrot visszaszívom: ahhoz egsy tábla nem elég egy nap, de az is tönkreteszi a cukrod, mert a nap nagy részében éhezel, aztán tömény szénhidráttal ugraszutod meg.
Összességében egy év múlva nem lenne semmi jól működő részed: bőröd, gyomrod, beleid, vérképed, májad, cukrod, szemed, hormonjaid, fogaid, vérnyomásod... minden tönkremenne.
19.16 jól beszélsz, csak egy kekeckedés, ha nem haragszol meg. A "ledegradál" meg a "degradálod le" szóösszetételek nem léteznek, nem helyesek. Sokan használják így, és baromi helytelen. A degradál jelentése "leértékelés, lefokozás" tehát nem lehet le-lefokozni, vagy le-leértékelni. Csak simán degradálunk, nem ledegradálunk. :)
Ne haragudj, építőkritikának szántam csak, mert amit írtál az abszolút rendben van egyébként!
Tudod a szervezetunket a vitaminokkal es az asvanyokkal fogjuk fenntartani, tehat ezek szuksegesek ahhoz, hogy elni tudjon a tested, eros legy.
Amikor nem kapja meg a szervezeted ezeket az anyagokat, tehat megvonjak, akkor a szervezet kimerul!
Ertheto?
Kezdodhet egy gyomorfajdalommal, fejfajassal, majd kovetkezik a hajhullas, a kivalaszto rendszerek betegsegei stb.
Tehat nem jatek!
19:26
Teljesen igazad van a "degradálós" ügyben, a 'de' önmagában már fosztóképző. Köszi a kiigazítást :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!