Platypus kérdése:
Mit lehet tudni a kristálygombáról?
Figyelt kérdés
A reklámszöveget elolvastam, most az érdekel, mit lehet ténylegesen tudni róla. Mik a hatóanyagai, van-e bizonyított gyógyhatása? Tud valaki ajánlani olyan igényesebb forrást, ahol leírják, hogy mi is ez és hogy működik(vagy nem működik)?2010. dec. 22. 01:13
1/3 anonim válasza:
Lactobacillus brevis, Lactobacillus casei rhamnosus, Lactobacillus alactosus, Lactobacillus casei (mint a danone-okban :),
2/3 anonim válasza:
Bocsi, véletlen küldtem el, még nincs vége...
Lactobacillus pseudoplantarum, Lactobacillus plantarum, Streptococcus lactis, Streptococcus cremeris, Leuconostoc mesenteroide, Saccharomyces florentinus, Saccharomyces pretoriensis, Kloeckera apiculata, Candida lambica, Candida validas és még 500 hatóanyag.
Az biztos, hogy a székletproblémákat szinte azonnal orvosolja, közérzetet javítja. Egyelőre ennyi a tapasztalat...
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi! Az én közérzetemnek nem tett jót, hogy meg kellett innom, rémes íze van. Olyan mint a buggyant limonádé, de most hogy írtad a Saccharomycest már élesztőízűnek is érzem :)
2010. dec. 23. 05:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!