Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A kg vagy a kinézet számít...

A kg vagy a kinézet számít igazán?

Figyelt kérdés
2010. dec. 21. 21:28
 1/5 anonim ***** válasza:
a kinézet...önmagában a kilók nem jelentenek semmit, a magassággal kell összhangban lennie, de a kinézet is azon múlik szerintem, hogy hogyan tudjuk viselni az alkatunkat
2010. dec. 21. 21:36
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerinted? Nyilván a kinézet!!!!!!!!!! Nem fog senki mérlegre állítani, hogy nézzük már meg hogy pontosan hány kiló is vagy.......

butább kérdésed nincs?!

2010. dec. 21. 21:43
 3/5 anonim ***** válasza:
Soha egy pasi se kérdezte meg tőlem, hány kiló vagyok. Többször volt, hogy társaságba beszélgettek a pasik, hogy ki hány kiló, s udvarias módón tőlem nem kérdezték meg. Jobb is:D Lehet meglepődtek volna.
2010. dec. 21. 21:48
 4/5 anonim válasza:
az mindeggy hogy milyen az alakod. ha szép vagy és igényes akkor az mindent visz :D
2010. dec. 21. 22:25
 5/5 anonim ***** válasza:

Saját magamnak a kilóim számítanak, nekem nem mindegy, hány kg vagyok.

Ha másokat nézek, akkor meg tök mindegy. Ha igényes az illető, akkor nem a súly határozza meg, hogy milyen ember.

17L

2010. dec. 22. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!