Létezik olyan, hogy valaki annyira érzékeny egy ételfajtára, hogy megbetegszik, ha eszik belőle?
Figyelt kérdés
Az esetemet sokan beképzelésnek veszik pedig így igaz, ahogy leírom. Nyugtassatok meg, hogy létezik ilyen, mert elegem van a bántó, buta beszólásokból. Ha cukros ételeket eszem akkor utána beteg vagyok, ha keveset eszem (pl. egy szelet süti) akkor egy napig vagyok rosszul, de ha több napon keresztül kell ennem az ilyen kajákat (pl. karácsony rokonlátogatás) akkor olyan beteg vagyok utána, hogy már volt olyan, hogy majdnem kórházba kerültem annyira legyengültem. Ha nem eszem cukorból készült ételeket akkor soha nem vagyok beteg. Megvizsgáltattam magam, és bár hajlamos vagyok a cukorbetegségre, nem vagyok még cukros tehát nem ez a baj...Ilyen esetben lehet azt csinálnom, hogy inkább nem eszem az adott kajából?2010. dec. 18. 16:34
11/11 anonim válasza:
Azt tegyed az egészséges érdekében, ami jó neked. Írod hajlamod van a cukorbetegségre. És még valami egy cukormérés nem adja meg az igazi eredményt. Lehet ingadozó is a cukrod. Amikor nagyon túl kajálod magadat felmehet ám magasra. Tudod mit étkezzél mértékkel, és mond meg a drága családtagoknak, nem szeretnél inzulinos lenni, inkább vigyázok magamra. Én cukros és lisztérzékeny is vagyok. Tehát nem írok hülyeséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!