6 éve hánytatom magam napi szinten. Belehalhatok? Ha most abbahagyom, még nem késő?
Igen...belehalhatsz...azt hiszem keress fel egy pszichológust mert ha már 6 éve ez megy akkor nem igazán tudod egyedül megoldani a problémáidat...
sok sikert
Szervusz. Én is bulímiás voltam egy ideig. Az apukám fogorvos, és ő észrevette a fogaimon és a nyelvemen. A gyomorsav felmarja a nyelőcsövedet és az emésztőrendszered felső traktusát, ezen kívül mivel ritkán marad benn e étel, fekély és egyéb mellékhatásai is lehetnek a bulímiának.
A szívmegállás ritka nagy butaság, pusztán ettől nem valószínű szerencsére.
Vannak a pszichiátriában olyan gyógyszerek, amelyek hatására helyreállsz, hidd el, sokaknak segítettek az orvosok.:)
Nekem ERRE nem volt szükséges a gyógyszeres kezelés. Hatásosabb volt, hogy futni kezdtem, ami egy idő után elvonta a figyelmemet erről.
35 éves nő vagyok, kb 8 éve hánytattam magam, és soha nem jött vissza azóta. Úgy egy évig tartott.
Az biztos, hogy MINDENKÉPP kezelésre szorulsz, nyugi, a pszichiáterek ezt a betegséget a könnyen kezelhető kategóriába sorolják.:)
A futás neked is használna- és micsoda élmény! :) Akár gyógyszer mellett is. Sétatempóval kezdtem. 3 hónap alatt 10 kiló mínusz és 15 km/nap lett belóle.
Na jó, neked mondjuk 5 hónap alatt menne a hosszútáv, de akkor is! Zenével a füleden olyan, mintha táncolnál!!!
Este, akár sötétben is lehet.;)
Az étel elutasítása az az ÉLET elutasítása! menj orvoshoz kérlek, és fuss!!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!