Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » 6 éve hánytatom magam napi...

6 éve hánytatom magam napi szinten. Belehalhatok? Ha most abbahagyom, még nem késő?

Figyelt kérdés
Minden evés után rettenetes bűntudatom van.
2009. jan. 21. 19:56
 1/8 anonim ***** válasza:
89%

Igen...belehalhatsz...azt hiszem keress fel egy pszichológust mert ha már 6 éve ez megy akkor nem igazán tudod egyedül megoldani a problémáidat...

sok sikert

2009. jan. 21. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
25%
Hát simán azonnal menj el egy orvoshoz. Ilyenkor meggyengülnek a szívizmok és gynege lesz a szived akkár egy kisseb ilyedségtől is megállhat.
2009. jan. 21. 20:03
 3/8 anonim ***** válasza:
85%
Szia!Hát most nagyon meglepődtem mert nem sűrűn hallok ilyenről!Sürgősen menj el orvoshoz!Szerintem még holnap mert bármikor bármi bajod lehet!Ha nem vagyok nagyon pofátlan akkor megírod hogy hány centi és hány kilo vagy csak kíváncsiságból!
2009. jan. 21. 20:11
 4/8 anonim ***** válasza:
78%

Szervusz. Én is bulímiás voltam egy ideig. Az apukám fogorvos, és ő észrevette a fogaimon és a nyelvemen. A gyomorsav felmarja a nyelőcsövedet és az emésztőrendszered felső traktusát, ezen kívül mivel ritkán marad benn e étel, fekély és egyéb mellékhatásai is lehetnek a bulímiának.

A szívmegállás ritka nagy butaság, pusztán ettől nem valószínű szerencsére.

Vannak a pszichiátriában olyan gyógyszerek, amelyek hatására helyreállsz, hidd el, sokaknak segítettek az orvosok.:)

Nekem ERRE nem volt szükséges a gyógyszeres kezelés. Hatásosabb volt, hogy futni kezdtem, ami egy idő után elvonta a figyelmemet erről.

35 éves nő vagyok, kb 8 éve hánytattam magam, és soha nem jött vissza azóta. Úgy egy évig tartott.

Az biztos, hogy MINDENKÉPP kezelésre szorulsz, nyugi, a pszichiáterek ezt a betegséget a könnyen kezelhető kategóriába sorolják.:)

2009. jan. 21. 20:19
 5/8 A kérdező kommentje:
175 cm és 90 kg.
2009. jan. 21. 20:20
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

A futás neked is használna- és micsoda élmény! :) Akár gyógyszer mellett is. Sétatempóval kezdtem. 3 hónap alatt 10 kiló mínusz és 15 km/nap lett belóle.

Na jó, neked mondjuk 5 hónap alatt menne a hosszútáv, de akkor is! Zenével a füleden olyan, mintha táncolnál!!!

Este, akár sötétben is lehet.;)

Az étel elutasítása az az ÉLET elutasítása! menj orvoshoz kérlek, és fuss!!!! :)

2009. jan. 21. 20:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Komoly gyomorfekélyed is lehet.Inkább táplálkozz egészségesen és mozogj rendszeresen!
2009. jan. 21. 21:46
 8/8 anonim válasza:
Belehalhatsz.
2009. jún. 2. 01:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!