Valoban igaz az A vitaminrol?
Vigyázat: túl sok A vitamin bevitele viszont hosszú távon hajhulláshoz, májkárosodáshoz vezet, mivel elraktározódik a szervezetben!
Én ugy tudom hogy ez nem fordulhat elö természetes úton csak ha beszedi az ember gyógyszerként
pl sok sárgarépát eszek ..... akkor velem is ez lessz??? nem hiszem
MEg annyi: Tevhit, h szarad a bor tole! :)
Igazsag: Nem szarad a bor tole, sot szebbe teszi! Jobban barnulsz napozasnal, kevesebb a leleges, vagy leeges utan hamar barnulas.
Röviden: Mindenböl karos a tul sok! Meg a tulzott vizivas is halalos lehet (ez nem vicc!).
De, ahogy irtad, a vit. A-nal nagyon nehez a tulzott fogyasztas.
Szemelyes tapasztalat: Babakoromban imadtam a repapüret, edesanyam nem is sajnalta tölem. Es kepzeljetek besargultam! (ez sem vicc!). Csomo vizsgalaton mentem at, mire kiszürtek a majkarosodast es a sargasagot es a doki vegül rakerdezett az etrendemre. De az a mennyiseg, amitöl besargultam is hihetetlenül messze volt a veszelyküszöbtöl.
én nem szedek semmit és nemis fogok
maradok a természetes dolgoknál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!