Mitől lehetnék még élénkebb?
Figyelt kérdés
Most egy elég húzós vizsgaidőszakot sikerült összehoznom, szinte egész nap tanulok, de délutánra, kora estére egyszerűen elfáradok, pedig még lenne anyag aznapra. Mivel tehetném élénkebbé magam?
Energiaitalt nem nagyon szeretnék inni, mert rosszul érzem magam tőle, egy időben túl sokat ittam. A fekete tea jó mondjuk? Vagy zöld? Nektek mi vált be? Szüneteket tartok tanulás közben, meg mindig jól átszellőztetem a szobát, ez egy ideig működik, de aztán már nem elég.
2010. dec. 12. 19:01
1/3 anonim válasza:
Rövid séta, mozgás. Persze csak biztonságos helyen. Ahol nincs sok rendőr egy helyen.
2/3 A kérdező kommentje:
Ez jó.:)
2010. dec. 12. 19:42
3/3 anonim válasza:
Jaja nemcsak az agyat kell mozgatni(bár én azt nem mozgatom nekem az esik nehezemre :()
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!