Melyik a legjobb tej?
A válasz írója 45%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: 2010-12-07 08:39
Szerinted az állati fehérje rossz? Igaz, nem a legjobb, mert minden élőlénynek a hozzá rokonságban legközelebb eső élőlény fehérjéi a legjobbak. Szóval nekünk az emberi. De én nem kívánok kannibál lenni. (persze, növényre is szükség van, most nem arról van szó, főleg más okokból)
Amúgy meg ha valaki szereti a tejet, miért ne igya? Én szeretem, meg szeretem a csokit is, és eszem. Pedig egy csomó káros anyag van benne. Mint ahogy már mindenben, a levegőben is.
A házi tejnél előfordulhat, hogy marad benn valami baktérium forralás után is, de a bolti tejnél szigorú feltételek vannak.
A csontritkulásról meg annyit, hogy lehet, hogy az a baj, hogy az emberek azt hiszik, hogy napi egy pohár tej fedezi a ca szükségletet. Pedig nem. Máshonnan is kell bevinni plusz kell hozzá d vitamin is.
Boltban:peny market-tatra 1,5%
tanyán:kecske tej,tehén tej
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!