Melyik a legjobb tej?
Figyelt kérdés
Sok tej van a piacon, az érdekelne, hogy szerinted melyik a legjobb tápanyagokban amit érdemes inni pl;Sole?2010. dec. 3. 15:03
2/14 A kérdező kommentje:
Sole ? Ami az Avonmore utódja.
2010. dec. 3. 19:53
4/14 A kérdező kommentje:
Mindkét opció számomra elérhetetlen, kérlek a rendelkezésre bocsájtott intervallumok között válasszatok.
2010. dec. 3. 21:59
5/14 anonim válasza:
Egyértelmű: a nyers házi tej! De a boltiból is lehetőség szerint a 3,5%ost veszem. A 1,5ös városi nyugdíjasoknak való fehérvíz...
6/14 A kérdező kommentje:
elméltben azért mert kisebb a zsírtartalom még ugyanannyi vitamin és ásványi tartalomnak kell lennie, ráadásól hizlal a magas zsírtartalmú tej. kérlek márkákat mondjatok, mert mindegyik más.
2010. dec. 4. 18:33
7/14 anonim válasza:
Ha nem tudsz bioboltból nyers tejhez jutni. akkor vagy zöldfarm bió tejek,a garabonciás tej ami tejes tej,de én szeretem az alföldi palackos a mizo top dobozos tejet is,uht tejben is vannak finom tejek pl:Landmilch 2,8-as tej Az andech bio, vagy a zöldfarm bio tej De ez is igazából ízlés,és buksza dolga. Ha tejet vásárolok mindig megnézem a gyártott. Mert pl:a Spar 2,8-as tejet ugyanaz az alföld cég gyártja mint a magyar feliratos tejeket. és lényegesen olcsóbb és ugyan az tej van a dobozban
9/14 anonim válasza:
Csak az a nagy tévedésed, kedves kérdező, hogy a tejben már nem megfelelő a vitamintartalom, sőt a kalcium sem olyan mennyiség, ami miatt érdemes volna fogyasztani, ugyanis káros anyagokból jóval több van benne mint gondolnád. Maga, a tejben lévő állati fehérje tartalom, ami bizony nem az embenrek találtatott ki fogyasztásra. A tejfogyasztás egy nagyon régi és rossz szokása az emberiségnek, igazából több gondot okoz mint hasznot. Új kutatások is azt bizonyitják, hogy pl. mig régen azt gondolták hogy a tej beiktatása a táplálkozásba fontos, hogy elegendő kálciumhoz jussunk, ma már azt mondják a kutatók, hogy a tejfogyasztók köréből kerül ki a sok csontritkulásos megbetegedők köre is.Azonkivül összefüggéseket látnak a sziv-érrendszeri megbetegedések növekvő aránya, és a tejfogyasztás között. Ezért, és azért mert már vagy 10 éve az én családom sem fogyaszt tejet, és senkinek sincs csontritkulása, ugy gondolom, hogy helyesek lehetnek ezek a kutatási eredmények. Hozzáteszem, hogy azelőtt, nekem is voltak sulyos gerincproblémáim, pedig fiatalabb voltam, most meg már semmi bajom vele, ja, és nem műttettem meg, holott az orvos ezt javasolta.
10/14 anonim válasza:
hát, mindegyik más.
speciel a Dini tejből a 1,5%os pocsék ízű, abból csak a 2,8%os iható, míg a Jásztej(asszem ezvolt a neve, ami a Belvárosi ABC-ben lehetett kapni) abból meg nekem a 1,5%os jobban ízlett.
Bár amúgy mindegy, de vhogy ízre megérzem, hogy melyik melyik fajta tej.
Szóval én Winnyt, Solét, vagy Dinit iszom. Vagy amilyet kapok és olcsóbb, néha azért veszek 1,5%osat xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!