Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Melyik a legjobb tej?

Melyik a legjobb tej?

Figyelt kérdés
Sok tej van a piacon, az érdekelne, hogy szerinted melyik a legjobb tápanyagokban amit érdemes inni pl;Sole?
2010. dec. 3. 15:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
0%
Egyik se!
2010. dec. 3. 19:23
 2/14 A kérdező kommentje:
Sole ? Ami az Avonmore utódja.
2010. dec. 3. 19:53
 3/14 anonim ***** válasza:
40%
az anyatej:D
2010. dec. 3. 20:38
 4/14 A kérdező kommentje:
Mindkét opció számomra elérhetetlen, kérlek a rendelkezésre bocsájtott intervallumok között válasszatok.
2010. dec. 3. 21:59
 5/14 anonim ***** válasza:
71%
Egyértelmű: a nyers házi tej! De a boltiból is lehetőség szerint a 3,5%ost veszem. A 1,5ös városi nyugdíjasoknak való fehérvíz...
2010. dec. 4. 10:15
 6/14 A kérdező kommentje:
elméltben azért mert kisebb a zsírtartalom még ugyanannyi vitamin és ásványi tartalomnak kell lennie, ráadásól hizlal a magas zsírtartalmú tej. kérlek márkákat mondjatok, mert mindegyik más.
2010. dec. 4. 18:33
 7/14 anonim ***** válasza:
72%
Ha nem tudsz bioboltból nyers tejhez jutni. akkor vagy zöldfarm bió tejek,a garabonciás tej ami tejes tej,de én szeretem az alföldi palackos a mizo top dobozos tejet is,uht tejben is vannak finom tejek pl:Landmilch 2,8-as tej Az andech bio, vagy a zöldfarm bio tej De ez is igazából ízlés,és buksza dolga. Ha tejet vásárolok mindig megnézem a gyártott. Mert pl:a Spar 2,8-as tejet ugyanaz az alföld cég gyártja mint a magyar feliratos tejeket. és lényegesen olcsóbb és ugyan az tej van a dobozban
2010. dec. 6. 14:36
 8/14 anonim ***** válasza:
16%
A SPAR az drága!
2010. dec. 6. 18:32
 9/14 anonim ***** válasza:
5%
Csak az a nagy tévedésed, kedves kérdező, hogy a tejben már nem megfelelő a vitamintartalom, sőt a kalcium sem olyan mennyiség, ami miatt érdemes volna fogyasztani, ugyanis káros anyagokból jóval több van benne mint gondolnád. Maga, a tejben lévő állati fehérje tartalom, ami bizony nem az embenrek találtatott ki fogyasztásra. A tejfogyasztás egy nagyon régi és rossz szokása az emberiségnek, igazából több gondot okoz mint hasznot. Új kutatások is azt bizonyitják, hogy pl. mig régen azt gondolták hogy a tej beiktatása a táplálkozásba fontos, hogy elegendő kálciumhoz jussunk, ma már azt mondják a kutatók, hogy a tejfogyasztók köréből kerül ki a sok csontritkulásos megbetegedők köre is.Azonkivül összefüggéseket látnak a sziv-érrendszeri megbetegedések növekvő aránya, és a tejfogyasztás között. Ezért, és azért mert már vagy 10 éve az én családom sem fogyaszt tejet, és senkinek sincs csontritkulása, ugy gondolom, hogy helyesek lehetnek ezek a kutatási eredmények. Hozzáteszem, hogy azelőtt, nekem is voltak sulyos gerincproblémáim, pedig fiatalabb voltam, most meg már semmi bajom vele, ja, és nem műttettem meg, holott az orvos ezt javasolta.
2010. dec. 7. 08:39
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

hát, mindegyik más.

speciel a Dini tejből a 1,5%os pocsék ízű, abból csak a 2,8%os iható, míg a Jásztej(asszem ezvolt a neve, ami a Belvárosi ABC-ben lehetett kapni) abból meg nekem a 1,5%os jobban ízlett.

Bár amúgy mindegy, de vhogy ízre megérzem, hogy melyik melyik fajta tej.

Szóval én Winnyt, Solét, vagy Dinit iszom. Vagy amilyet kapok és olcsóbb, néha azért veszek 1,5%osat xD

2010. dec. 27. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!