10 nappal mandulaműtét után nem jelent gondot az éttermi kaja?
barátnőm szalagavatójára megyek, nov 24.én műtöttek, dec. 4-én lesz a szalagtűző. a tűzés után étterembe megyünk, már asztalt is foglaltattak.
nem szeretném lemondani, alkalmas lesz rá a seb?
esetleg kerülendő ételek? kérjem enyhén fűszerezve? (ha lehet)
utána bál lesz: tánc kaja alkohol...
ugy terveztem hogy nem iszok alkoholt, nem táncolok, nem megyek dohányfüstbe, nem kiabálok.
szerintetek ez kivitelezhető így?
ma engedtek el a kórházból.
egész jövőhéten ithon leszek.
esetleg valami tipp amivel gyorsíthatom a gyógyulást vagy csökkenthetem a bevérzés veszélyét?
Úgyis látni fogod, mi az amit nem tudsz megenni, nekem a panír nem ment. Nekem vénás vérzésem volt 1 héttel a műtét után és majdnem ott maradtam, de nem ugrabugrától, hanem rosszul volt elvarrva a seb , a doktornő jól elcseszte. Én a műtét után, amikor behozták a menza kaját, az volt olyan rossz ember, hogy elmentem a büfébe és inkább vettem somlói galuskát, meg mindenféle finom pépesebb kaját, csak ne a kórházi kaját kelljen ennem.Se íze, se bűze nem volt egyiknek sem.
A túl fűszeres kajákat kell kerülnöd, ami nagyon csípős pl és nagyon borsos.
Én nem tudtam beszélni sem, nemhogy kiabálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!