Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet ez? Vagy is miért...

Mitől lehet ez? Vagy is miért történik jelenleg ez?

Figyelt kérdés
Nem is olyan régen még alig ettem 1 nap vmit. Mostanában pedig két pofára falok egyfolytában. Mondhatni h. szinte megállás nélkül. Eszek,eszek és csak eszek és mire érzem végre h. jól laktam és befejezem az evést,és eltelik kb. 10-15 perc,érzem h. korog a gyomrom és megint ennem kell mert éhes vagyok. Rájöttem h. gyors az anyagcserém,azzal is tisztában vagyok h. képtelen vagyok hízni mert alapból vékony vagyok,mert ezt az alkatot örököltem de ettől még furcsa ez nekem. 18/L
2010. nov. 15. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem vagyok orvos,így sajnos nem igazán tudok segíteni,de egy biztos: a hormonális változások komoly hatással lehetnek az étvágyra és az emésztésre.Szedsz fogamzásgátlót?Az növelheti az étvágyat.Fokozottabb volt a fizikai aktivitásod mostanában? A több mozgás gyorsítja az anyagcserét, így több tápanyagot igényel a szervezet.Vizsgálták-e a közelmúltban a vércukor szintedet? Ha gondok vannak vele,az is okozhat változást az étvágyban.

Én épp a másik véglet vagyok: keveset eszek,de annyira lassú az anyagcserém és olyan szerencsétlen géneket örököltem,hogy minden meglátszik rajtam:( Amióta pedig PCOS-t(policisztás petefészek szindrómát) diagnosztizáltak nálam,és kiderült,hogy teljesen fel van borulva a hormonrendszerem,állandóan az édes ételeket kívánom.

2010. nov. 17. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ha ezt a kaját le is dolgozod, akkor egyél nyugodtan. Ez nem baj. Fejlődésben vagy.

2010. nov. 17. 22:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem szedek fogamzásgátlót. Minden hétköznap sportolok vmit. Aerobic,kondi,korcsolya. Talán emiatt nagy az étvágyam mint amekkora volt. Nem vizsgáltak semmit sem. Eszek is,csak az zavar h. nem látszik meg rajtam,1 kg sem megy fel:/
2010. nov. 18. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!