Mitől lehet ez? Vagy is miért történik jelenleg ez?
Nem vagyok orvos,így sajnos nem igazán tudok segíteni,de egy biztos: a hormonális változások komoly hatással lehetnek az étvágyra és az emésztésre.Szedsz fogamzásgátlót?Az növelheti az étvágyat.Fokozottabb volt a fizikai aktivitásod mostanában? A több mozgás gyorsítja az anyagcserét, így több tápanyagot igényel a szervezet.Vizsgálták-e a közelmúltban a vércukor szintedet? Ha gondok vannak vele,az is okozhat változást az étvágyban.
Én épp a másik véglet vagyok: keveset eszek,de annyira lassú az anyagcserém és olyan szerencsétlen géneket örököltem,hogy minden meglátszik rajtam:( Amióta pedig PCOS-t(policisztás petefészek szindrómát) diagnosztizáltak nálam,és kiderült,hogy teljesen fel van borulva a hormonrendszerem,állandóan az édes ételeket kívánom.
Kedves kérdező!
Ha ezt a kaját le is dolgozod, akkor egyél nyugodtan. Ez nem baj. Fejlődésben vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!