Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » A legjobb tej helyettesítő...

A legjobb tej helyettesítő kávéba? Mandulatej zab tej nem vált be. Ti mit hasznaltok?

Figyelt kérdés

jan. 12. 08:05
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Attól függően, hogy a laktózzal vagy a tejfehérjével van inkább bajod, lehet, hogy a laktózmentes tej vagy a kávéfehérítő porok segíthetnek. Lehet próbálkozni még rizs és kókuszitallal is, elég gyakoriak a boltokban. Feketén is lehet inni a kávét. Én "igazi" helyettesítőt nem találtam, más az íze mindennek, ami nem tej.
jan. 12. 13:38
 12/15 anonim ***** válasza:
0%
Mandulatej, zabtej :). Ezek nem tejek, nem szóltak?
jan. 12. 19:02
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Nekem a rizstej még ami eléggé semleges, vagy az alpro mogyorós teje - ez picit mogyorós ízű, de teljesen OK.

A zab nem jött be, a mandula sem.

jan. 13. 11:52
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Én a lidlben kapható mogyorotejet szeretem, vagy az aldis mandulatejet. Szerintem a szojatejnek nagyon rossz, tolakodó íze van. A kokusztej nem rossz, de nekem kaveba szintén nem jön be. Egyik kollégám kínált egyszer rizstejjel, annak semleges íze volt, jó volt vele a kávé.
jan. 13. 19:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Miért kell helyettesíteni? Ha a laktóz a gond, a laktózmentes tejek szinte ugyanazt az ízt adják.

Ha növényi kell, abból egyik sem lesz olyan, mint a tehéntej. Nem azt kell várni, hanem megszokni, hogy más és akkor élvezhető is lehet. Legsemlegesebb íze talán a szójának és a rizsnek van. Kókuszt, mogyorót is szeretem, de ezek érződnek.

jan. 18. 08:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!