Gyomorrakom van? Mik a gyomorrak tunetei?
A gyomorrák tünetei
A gyomorrákos betegek nagy százalékban halnak bele a betegségbe. Ennek oka nem az orvostudomány ebbéli fejletlensége, hanem az, hogy a betegségnek olyan kései tünetei vannak, hogy a jelzett stádiumban már nincs sok megoldás.
Súlycsökkenés
étvágytalanság
teltségérzés
hányinger
hányás
vérzés
elzáródásos panaszok.
Persze nem törvényszerű, hogy a fenti tünetek gyomorrákot jelezzenek, de korábbi megjelenésük nem elég intenzív ahhoz, hogy a beteg orvoshoz forduljon velük.
Nem kell mingyárt a legrosszabra gondolni,sok oka lehet h fáj a pocid.Szerintem a rendszertelen vagy nem megfelelö étkezés(pl.sok chip üditő,csoki) is okozhat gyomorfájdalmat de a stressz és idegeskedés is.Amúgy a gyors evés sem jo föleg ha meleg a kaja,mert attól is fájhat.Szerintem nincsen komoly bajod.
Biztos nem az h lentebb adtál a fogyasztásából azt kicsit máshogy megy a hasad.
Te se gondolhatod h ennyitől bajod legyen. Max de nagyon jó esetben a koleszterined emeli meg ha hízásra vagy hajlamos akk hízhatsz.
Én kólát iszok rengeteget meg energiaitalt és van h ha 1hétig nemiszok majd hírtelen 3pohárral be is fosok.
Ez van.
18/F
Amit eszel,az nem normális étel..
Ne csodálkozz,hogy fáj a gyomrod,ha ilyen ételeket eszel...
Én rendszertelenül étkeztem,majd egy éven át...én kólás voltam inkább...jött az érettségi,meg a stressz...És nesze neked gyomorprobléma...
Gyomortükrözéssel állapították meg,hogy rengeteg a savam,refluxom van...sokat szenvedtem vele,epét savat hánytam...de a hasmenés megmaradt...a belem meg teljesen kikészült..
Szóval,inkább egyél normális ételt,és rendszeresen...
Ok!Akkor menj el kivizsgálásra,legalább ott megnyugszol.
Semmi sem egészséges amiből sokat eszel,iszol de szerintem ma már annyi egészségtelen dolog van hogy kétlem h a chips lenne a leggázzab.Amúgy meg ha tudod h rákkeltő mért eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!