Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Mitől lehet ez az étvágytalans...

Mitől lehet ez az étvágytalanság és fáradtság?

Figyelt kérdés
Első sorban azzal kezdenék, hogy 21 éves srác vagyok, kb. 167 cm magas, és 55 kg, tehát vékonyabb testalkatú. (Szüleimtől is örökölhettem mert ők is ilyen testalkatúak mint én). Alapjába véve évek óta pajzsmirigy alulműködés betegségem van amire gyógyszert szedek minden reggel ébredés után. Kb. 1-2 hónapja észrevettem, hogy mostanság mintha az alvási, étkezési szokásom felborult volna. Kb. este 10 óra fele lefekszek, de nem tudok aludni.. Ilyenkor sorozatot, filmet nézek. Kb. hajnali 2-3 óra fele hirtelen rám jön egy nagy éhség, elmegyek enni, s majd 5 óra fele alszok el.. Próbáltam már, hogy felkelek 8-9 óra környékén, kevesebbet alszok hogy másnap este fáradtabb legyek és hamarabb elaludjak.. Napközbe fáradt vagyok, de amint eljön az este, bemegyek a szobákba akkor hirtelen olyan mintha feltöltődnék és nem lennék álmos. Kb. mindig 9-10 órákat alszok, ez normális? És sokszor hiába alszok 9-10 órát is, keléskor nehezemre esik az ágyat otthagyni, utána 1-2 óráig még fáradt vagyok. Kelés után órákig nincs étvágyam, majd a délután folyamán ebédelek, és ezzel ki is merült egy napi étkezésem, egyszerűen nem vagyok éhes. A testsúlyom folyamatosan ennyi, nem több nem kevesebb. Pajzsmirigy orvoshoz 3 havonta járok kontrollra, nála sem változik a súlyom. Erre a felborult alvási, étkezési rendre mi lenne a legjobb megoldás? Illetve azt még hozzá tenném, hogy terreát szívok.. Ja, és nem mellesleg vitamint is szedek, Supraryn drazsét. Az én esetemben mit ajánlanátok, mit csináljak? Kb. 2-3 hete voltam nagy labort csináltatni, minden eredményem jó volt. Egyedül a vörösvérsejtem volt 4,47 aminek az referenciatartománya 4,70-6,10-ig van. Ezen kívül minden más szuper. A fehérvérsejtem 6,5, s annak 4,4-11.3 között kell lennie.

dec. 31. 18:15
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!